Výročné ceny Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby

Bratislava 16. apríla (TASR-OTS) - Zväz autorov a interpretov populárnej hudby ako občianske profesné združenie v snahe podporiť rozvoj domácej hudobnej scény sa rozhodol oceniť svojich partnerov na hudobnom trhu, ktorí najväčšou mierou prispievajú k jeho kultivovaniu, a udeliť ceny v nasledovných kategóriách: Rozhlasová stanica roka, Hudobný redaktor roka, Festival roka, Usporiadateľ roka, Klub roka.

O držiteľoch ocenení rozhodujú členovia ZAI, ako aj ďalší autori a interpreti.

Pri tejto príležitosti bude udelená aj Cena za dlhodobú / celoživotnú podporu slovenskej hudby v médiách, o ktorej držiteľovi rozhodne Rada ZAI na základe návrhov členov.

Stretnutie členov a priaznivcov ZAI spojené s udeľovaním cien a brífing pre médiá sa uskutoční dňa 26.4.2012 o 16:00 v sále hotela Crowne Plaza, Bratislava, Hodžovo nám.

NOMINÁCIE

Rozhlasová stanica roka: 1. Rádio Hey (Bratislava) 2. Rádio Aligátor (Bratislava) 3. Rádio Kiss (Košice) 4. Rádio One (Nitra) 5. RTVS (Bratislava)

Hudobný redaktor roka: 1. Roman Bomboš (RTVS) 2. Robert Majling (Aligátor) 3. Vlado Franc (RTVS) 4. Soňa Horňáková (RTVS) 5. Rastislav Andris (RTVS)

Usporiadateľ roka: 1. Juraj Šebo (Bigbítové Vianoce) 2. Dušan Drobný (Agentúra Duna) 3. Rudolf Hošna (Ateliér Babylon) 4. Tibor Zelenay (Blue Note) 5. Benjamin Pascoe (Next Apache)

Festival roka: 1. Víkend Legiend (Zelená Voda) 2. Topfest (Nové Mesto nad Váhom) 3. Terchovský Budzogáň (Terchová) 4. One Day Jazz Fest (Bratislava) 5. Bratislavské jazzové dni (Bratislava)

Klub roka: 1. Majestic Music Club (Bratislava) 2. Blue Note (Nové Mesto nad Váhom) 3. Klub 77 (Banská Bystrica) 4. Café Razy (Poprad) 5. Music Gallery (Bratislava)

ji vs

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.