Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Výročné ceny Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby

Bratislava 16. apríla (TASR-OTS) - Zväz autorov a interpretov populárnej hudby ako občianske profesné združenie v snahe podporiť rozvoj domácej hudobnej scény sa rozhodol oceniť svojich partnerov na hudobnom trhu, ktorí najväčšou mierou prispievajú k jeho kultivovaniu, a udeliť ceny v nasledovných kategóriách: Rozhlasová stanica roka, Hudobný redaktor roka, Festival roka, Usporiadateľ roka, Klub roka.

O držiteľoch ocenení rozhodujú členovia ZAI, ako aj ďalší autori a interpreti.

Pri tejto príležitosti bude udelená aj Cena za dlhodobú / celoživotnú podporu slovenskej hudby v médiách, o ktorej držiteľovi rozhodne Rada ZAI na základe návrhov členov.

Stretnutie členov a priaznivcov ZAI spojené s udeľovaním cien a brífing pre médiá sa uskutoční dňa 26.4.2012 o 16:00 v sále hotela Crowne Plaza, Bratislava, Hodžovo nám.

NOMINÁCIE

Rozhlasová stanica roka: 1. Rádio Hey (Bratislava) 2. Rádio Aligátor (Bratislava) 3. Rádio Kiss (Košice) 4. Rádio One (Nitra) 5. RTVS (Bratislava)

Hudobný redaktor roka: 1. Roman Bomboš (RTVS) 2. Robert Majling (Aligátor) 3. Vlado Franc (RTVS) 4. Soňa Horňáková (RTVS) 5. Rastislav Andris (RTVS)

Usporiadateľ roka: 1. Juraj Šebo (Bigbítové Vianoce) 2. Dušan Drobný (Agentúra Duna) 3. Rudolf Hošna (Ateliér Babylon) 4. Tibor Zelenay (Blue Note) 5. Benjamin Pascoe (Next Apache)

Festival roka: 1. Víkend Legiend (Zelená Voda) 2. Topfest (Nové Mesto nad Váhom) 3. Terchovský Budzogáň (Terchová) 4. One Day Jazz Fest (Bratislava) 5. Bratislavské jazzové dni (Bratislava)

Klub roka: 1. Majestic Music Club (Bratislava) 2. Blue Note (Nové Mesto nad Váhom) 3. Klub 77 (Banská Bystrica) 4. Café Razy (Poprad) 5. Music Gallery (Bratislava)

ji vs

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.