Zvoľte si jarnú premenu s AVONom

Radi by ste s prichádzajúcou jarou zažili zmenu? Príďte na AVON roadshow!

Túžite po premene, nových zážitkoch a po prívale novej energie? Spoločnosť AVON Cosmetics pre vás pripravuje roadshow s názvom „Premeňte sa s AVONom“, plnú darčekov a skvelej zábavy. Zahoďte starosti a príďte s nami prežiť nezabudnuteľné chvíle, ktoré vám môžu zmeniť život. Prineste svoj starý krém a my vám ho úplne zadarmo vymeníme za krém AVON Solutions. Neveríte? Príďte sa presvedčiť sami.

Ak sa vašou voľbou stane AVON, otvára sa vám cesta nielen ku kráse, ale tiež k finančnej nezávislosti. Vaša premena tak môže byť úplne dokonalá. Chopte sa príležitosti a využite ponuku robiť už len to, čo vás skutočne baví a napĺňa. Staňte sa Avon Lady či Avon Gentlemanom a stretávajte sa so skvelými ľuďmi, užívajte si nezávislosť a exkluzívny prístup k najhorúcejším kozmetickým novinkám.

Príďte na AVON roadshow a určite sa nebudete nudiť. Čaká na vás pútavý program a veľa skvelých darčekov. AVON roadshow sa uskutoční 20.4. v Bratislave v nákupnom centre Eurovea a 21.4. v Košiciach v nákupnom centre Aupark. Tešiť sa môžete aj na kúzelníka či speváčku Zdenku Prednú.

avontextfoto-r150.jpg

Chýbať samozrejme nebude ani svet krásy. Svoje umenie vám predvedú špičkoví vizážisti a kaderníci. Koľko trvá s výrobkami od AVONu vykúzliť dokonalé líčenie či skvelý účes? Príďte sa pozrieť a budete odchádzať s presvedčením, že AVON je aj vaša voľba.

Na našej roadshow máte jedinečnú príležitosť získať krém pleťovej kozmetiky AVON Solutions, ktorý vznikol spojením prírody a vedy. Stačí priniesť váš starý krém, počkať na výzvu a úplne zadarmo vám ho vymeníme za nový krém AVON Solutions.

AVON roadshow sa uskutoční aj v ďalších mestách po celom Slovensku. Viac informácií nájdete na www.avon.sk.

Užite si premenu s AVONom!

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.