Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Zvoľte si jarnú premenu s AVONom

Radi by ste s prichádzajúcou jarou zažili zmenu? Príďte na AVON roadshow!

Túžite po premene, nových zážitkoch a po prívale novej energie? Spoločnosť AVON Cosmetics pre vás pripravuje roadshow s názvom „Premeňte sa s AVONom“, plnú darčekov a skvelej zábavy. Zahoďte starosti a príďte s nami prežiť nezabudnuteľné chvíle, ktoré vám môžu zmeniť život. Prineste svoj starý krém a my vám ho úplne zadarmo vymeníme za krém AVON Solutions. Neveríte? Príďte sa presvedčiť sami.

Ak sa vašou voľbou stane AVON, otvára sa vám cesta nielen ku kráse, ale tiež k finančnej nezávislosti. Vaša premena tak môže byť úplne dokonalá. Chopte sa príležitosti a využite ponuku robiť už len to, čo vás skutočne baví a napĺňa. Staňte sa Avon Lady či Avon Gentlemanom a stretávajte sa so skvelými ľuďmi, užívajte si nezávislosť a exkluzívny prístup k najhorúcejším kozmetickým novinkám.

Príďte na AVON roadshow a určite sa nebudete nudiť. Čaká na vás pútavý program a veľa skvelých darčekov. AVON roadshow sa uskutoční 20.4. v Bratislave v nákupnom centre Eurovea a 21.4. v Košiciach v nákupnom centre Aupark. Tešiť sa môžete aj na kúzelníka či speváčku Zdenku Prednú.

avontextfoto-r150.jpg

Chýbať samozrejme nebude ani svet krásy. Svoje umenie vám predvedú špičkoví vizážisti a kaderníci. Koľko trvá s výrobkami od AVONu vykúzliť dokonalé líčenie či skvelý účes? Príďte sa pozrieť a budete odchádzať s presvedčením, že AVON je aj vaša voľba.

Na našej roadshow máte jedinečnú príležitosť získať krém pleťovej kozmetiky AVON Solutions, ktorý vznikol spojením prírody a vedy. Stačí priniesť váš starý krém, počkať na výzvu a úplne zadarmo vám ho vymeníme za nový krém AVON Solutions.

AVON roadshow sa uskutoční aj v ďalších mestách po celom Slovensku. Viac informácií nájdete na www.avon.sk.

Užite si premenu s AVONom!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line