Zvoľte si jarnú premenu s AVONom

Radi by ste s prichádzajúcou jarou zažili zmenu? Príďte na AVON roadshow!

Túžite po premene, nových zážitkoch a po prívale novej energie? Spoločnosť AVON Cosmetics pre vás pripravuje roadshow s názvom „Premeňte sa s AVONom“, plnú darčekov a skvelej zábavy. Zahoďte starosti a príďte s nami prežiť nezabudnuteľné chvíle, ktoré vám môžu zmeniť život. Prineste svoj starý krém a my vám ho úplne zadarmo vymeníme za krém AVON Solutions. Neveríte? Príďte sa presvedčiť sami.

Ak sa vašou voľbou stane AVON, otvára sa vám cesta nielen ku kráse, ale tiež k finančnej nezávislosti. Vaša premena tak môže byť úplne dokonalá. Chopte sa príležitosti a využite ponuku robiť už len to, čo vás skutočne baví a napĺňa. Staňte sa Avon Lady či Avon Gentlemanom a stretávajte sa so skvelými ľuďmi, užívajte si nezávislosť a exkluzívny prístup k najhorúcejším kozmetickým novinkám.

Príďte na AVON roadshow a určite sa nebudete nudiť. Čaká na vás pútavý program a veľa skvelých darčekov. AVON roadshow sa uskutoční 20.4. v Bratislave v nákupnom centre Eurovea a 21.4. v Košiciach v nákupnom centre Aupark. Tešiť sa môžete aj na kúzelníka či speváčku Zdenku Prednú.

avontextfoto-r777.jpg

Chýbať samozrejme nebude ani svet krásy. Svoje umenie vám predvedú špičkoví vizážisti a kaderníci. Koľko trvá s výrobkami od AVONu vykúzliť dokonalé líčenie či skvelý účes? Príďte sa pozrieť a budete odchádzať s presvedčením, že AVON je aj vaša voľba.

Na našej roadshow máte jedinečnú príležitosť získať krém pleťovej kozmetiky AVON Solutions, ktorý vznikol spojením prírody a vedy. Stačí priniesť váš starý krém, počkať na výzvu a úplne zadarmo vám ho vymeníme za nový krém AVON Solutions.

AVON roadshow sa uskutoční aj v ďalších mestách po celom Slovensku. Viac informácií nájdete na www.avon.sk.

Užite si premenu s AVONom!

Prihláste sa a vložte PR článok

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.

3 pravidlá pre lepší dôchodok

Tretina našich dôchodcov má penziu od 305 do 410 €. Ak sa obávate, či vám taký dôchodok bude stačiť, nespoliehajte sa len na štát.

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?