V Donovaloch víno rozlievajú

Užite si aj vy príjemný deň s vínom a nechajte sa na chvíľu rozmaznávať krásou hôr s kvalitným vínom v pohári.

V zajatí prekrásnej slovenskej prírody sa v luxusnom hoteli na Donovaloch predstavia vína z Francúzska, Talianska, Španielska, Slovenska, Nemecka a Nového sveta. Nové štýly, módne trendy vo svete vína a umenie vinárskych majstrov príjemne spestria májový víkend nielen milovníkom prírody, ale hlavne priateľom dobrého vína a gastronómie. Vino.sme.sk vás pozýva stráviť príjemný deň s vínom – WineDay, ktorý sa uskutoční 18.- 19. mája.

Wineday je nezabudnuteľné predstavenie rôznych filozofií výroby vína. Práve tu môžete porovnať či víno z tradičného vinárstva vám chutí viac ako víno z ekologického, alebo biodynamického vinárstva, kde sa spojila progresívna technológia s múdrosťou predkov a dala priestor na vznik nových veľkých vín 21.storočia. Veď ponuka je bohatá a určite si nájdete svoju ikonu medzi 40 značkami vína, z 11 krajín sveta. Práve tu môžete ochutnať vyše 100 degustačných vzoriek a navyše vás čaká ochutnávka syrov a občerstvenie.

Vinársky svet rešpektuje názory zákazníkov a zrkadlí módne trendy. Všetko sa uberá smerom zdravého životného štýlu a práve tento návrat k prírode vinárstva realizujú vo všetkých oblastiach výroby vína a marketingu. Vinári nie sú žiadni konzervatívci  a šetria korkové lesy tým, že na mladé vína určené na vypitie do dvoch rokov používajú šrobovacie uzávery. Solárne panely, triedenie odpadu, šetrné hospodárenie v súlade s krajinou sú bežnou praxou.

Donovaly sú známe nielen prekrásnou prírodou, famóznymi výhľadmi na Nízke Tatry, ale aj liečivými prameňmi a práve spojenie prírody s vínom, ktoré je spojením slnka, vody a zeme sa nám zdá ako ideálny relax v hoteli Residence**** 18. a 19.mája , kde nepotečie liečivý prameň, ale úžasné vína z celého sveta.

Kultúra vína sa rozrastá a preto chceme umožniť gastronomický zážitok z degustácie vín všetkým milovníkom vína v každom kúte Slovenska. Spravte si chvíľu čas, zastavte sa a relaxujte v rozkvitnutej prírode Starých hôr a zároveň degustujte, ochutnávajte, rozprávajte sa o víne a to všetko so sprievodom profesionálnych sommeliérov. Naviac pokiaľ si nejaké víno obľúbite, môžete si ho objednať priamo na mieste s 10% zľavou a získať darčekový kupón na nákup vína.

Vstupné na Wineday neplatíte, stačí si priamo na mieste zakúpiť degustačné žetóny. 1 degustačná vzorka = 1 žetón = 1 €.

Užite si aj vy príjemný deň s vínom a nechajte sa na chvíľu rozmaznávať krásou hôr s kvalitným vínom v pohári.

Službu vino.sme.sk prevádzkuje spoločnosť CORNER SK s.r.o. V ponuke eshopu je viac ako tisíc druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín zaručuje, že produkt, ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.