V Donovaloch víno rozlievajú

Užite si aj vy príjemný deň s vínom a nechajte sa na chvíľu rozmaznávať krásou hôr s kvalitným vínom v pohári.

V zajatí prekrásnej slovenskej prírody sa v luxusnom hoteli na Donovaloch predstavia vína z Francúzska, Talianska, Španielska, Slovenska, Nemecka a Nového sveta. Nové štýly, módne trendy vo svete vína a umenie vinárskych majstrov príjemne spestria májový víkend nielen milovníkom prírody, ale hlavne priateľom dobrého vína a gastronómie. Vino.sme.sk vás pozýva stráviť príjemný deň s vínom – WineDay, ktorý sa uskutoční 18.- 19. mája.

Wineday je nezabudnuteľné predstavenie rôznych filozofií výroby vína. Práve tu môžete porovnať či víno z tradičného vinárstva vám chutí viac ako víno z ekologického, alebo biodynamického vinárstva, kde sa spojila progresívna technológia s múdrosťou predkov a dala priestor na vznik nových veľkých vín 21.storočia. Veď ponuka je bohatá a určite si nájdete svoju ikonu medzi 40 značkami vína, z 11 krajín sveta. Práve tu môžete ochutnať vyše 100 degustačných vzoriek a navyše vás čaká ochutnávka syrov a občerstvenie.

Vinársky svet rešpektuje názory zákazníkov a zrkadlí módne trendy. Všetko sa uberá smerom zdravého životného štýlu a práve tento návrat k prírode vinárstva realizujú vo všetkých oblastiach výroby vína a marketingu. Vinári nie sú žiadni konzervatívci  a šetria korkové lesy tým, že na mladé vína určené na vypitie do dvoch rokov používajú šrobovacie uzávery. Solárne panely, triedenie odpadu, šetrné hospodárenie v súlade s krajinou sú bežnou praxou.

Donovaly sú známe nielen prekrásnou prírodou, famóznymi výhľadmi na Nízke Tatry, ale aj liečivými prameňmi a práve spojenie prírody s vínom, ktoré je spojením slnka, vody a zeme sa nám zdá ako ideálny relax v hoteli Residence**** 18. a 19.mája , kde nepotečie liečivý prameň, ale úžasné vína z celého sveta.

Kultúra vína sa rozrastá a preto chceme umožniť gastronomický zážitok z degustácie vín všetkým milovníkom vína v každom kúte Slovenska. Spravte si chvíľu čas, zastavte sa a relaxujte v rozkvitnutej prírode Starých hôr a zároveň degustujte, ochutnávajte, rozprávajte sa o víne a to všetko so sprievodom profesionálnych sommeliérov. Naviac pokiaľ si nejaké víno obľúbite, môžete si ho objednať priamo na mieste s 10% zľavou a získať darčekový kupón na nákup vína.

Vstupné na Wineday neplatíte, stačí si priamo na mieste zakúpiť degustačné žetóny. 1 degustačná vzorka = 1 žetón = 1 €.

Užite si aj vy príjemný deň s vínom a nechajte sa na chvíľu rozmaznávať krásou hôr s kvalitným vínom v pohári.

Službu vino.sme.sk prevádzkuje spoločnosť CORNER SK s.r.o. V ponuke eshopu je viac ako tisíc druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín zaručuje, že produkt, ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.