Nie všetky banky si za poskytnutie úveru pýtajú poplatok

Ak ste zvyknutí nato, že banka si za poskytnutie či vedenie úveru vyžiada poplatok, je tu pre vás dobrá správa. Direct banka ZUNO, ktorá v marci rozšírila produktové portfólio o úverové produkty, ponúka bezúčelový úver bez akýchkoľvek poplatkov. Opäť tak stavila na transparentný a jednoduchý prístup k peniazom.

Nemusíte nikam chodiť, všetko vybavíte pohodlne online. V ZUNO odovzdáte pár klikmi na webe aj dokumnety potrebné na schválenie úveru. Banka vám požičia bez ručiteľa až do výšky 20 000 €, pričom od vás nebude potrebovať žiadne zdokladovanie účelu. „Sami si tiež zvolíte deň splácania či určíte mesiac, počas ktorého budete mať splátkové prázdniny“, hovorí Milota Novodomcová, produktová manažérka ZUNO.

S pôžičkou od ZUNO sa nespájajú žiadne poplatky. Platíte len pravidelnú mesačnú splátku, ktorej výška závisí od úrokovej sadzby. Tá sa pohybuje už od 7,9 %. Náročnejší klineti môžu siahnuť po balíku pôžička plus, s ktorým získajú za 2,99 € mesačne služby navyše bez dodatočných poplatkov. Pre priaznivcov povoleného prečerpania na účte má ZUNO takzvanú rezervu až do výšky 3 000 €, ktorú poskytuje takisto bez poplatkov.

Direct banka je typ modernej banky, v ktorej máte vďaka internetu a call centru všetky služby dostupné 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Vďaka absencii siete pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom vám môže ponúknuť nižšie poplatky a prijateľnejšie úrokové sadzby ako kamenné banky. Navyše s ňou ušetríte to, čo dnes ľuďom najviac chýba – čas.

Náš tip: Požičajte si bez zbytočných poplatkov, ručiteľa či dokladovania účelu a vybavte všetko potrebné jednoducho a online z pohodlia domova

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu