PZP už od 69 EUR na celý rok

Vďaka minimalizácii nákladov je možné uzatvoriť si povinné zmluvné poistenie v Union poisťovni ešte lacnejšie a pohodlnejšie priamo z domu.

Nielen majitelia motorových vozidiel, ktorí sa radia k príležitostným či tzv. víkendovým vodičom, si môžu teraz uzavrieť povinné zmluvné poistenie v mimoriadne výhodnej cene. Balík MINI PZP od Union poisťovne obsahuje krytie škôd spôsobených tretej strane vo výške stanovenej zákonom, neobsahuje asistenčné služby a je ho možné získať na zákazníckom centre Union poisťovne (0850 111 211), na jej kontaktných miestach a s maximálnymi zľavami aj online na www.union.sk.

Ak je držiteľ auta starší ako 25 rokov, je klientom Union poisťovne alebo poistencom sesterskej Union zdravotnej poisťovne a vlastí auto s výkonom motora do 51 kW a celkovou hmotnosťou do 1450 kg, za ročné poistenie zaplatí iba 69 EUR!

Balík MINI dopĺňa dvojicu tradičných balíkov krytia Optimum a Excellent. Jeho nižšia cena vychádza z nižšieho rozsahu poistného krytia, ktorá môže vyhovovať viac fyzickým osobám, ktoré využívajú motorové vozidlo v menšej miere a je u nich menšia pravdepodobnosť využívania asistenčných služieb či iných benefitov.

Okrem skvelej ceny platia pri PZP MINI aj ďalšie výhody, na ktoré sú klienti Union poisťovne zvyknutí: pri uzatvorení online PZP získajú vstupný bonus vo výške 50%, poistenie platí už od dňa uzatvorenia návrhu zmluvy na webe a lehota na zaplatenie poistného je 15 dní. Veľkou výhodou je aj jedinečné havarijné poistenie bez spoluúčasti, ktoré je rovnako možné uzatvoriť si cez internet so zľavou 10% pri súčasnom uzatvorení PZP.

Nezáväznú kalkuláciu PZP pre vaše auto si môžete vyskúšať tu >>

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.