PZP už od 69 EUR na celý rok

Vďaka minimalizácii nákladov je možné uzatvoriť si povinné zmluvné poistenie v Union poisťovni ešte lacnejšie a pohodlnejšie priamo z domu.

Nielen majitelia motorových vozidiel, ktorí sa radia k príležitostným či tzv. víkendovým vodičom, si môžu teraz uzavrieť povinné zmluvné poistenie v mimoriadne výhodnej cene. Balík MINI PZP od Union poisťovne obsahuje krytie škôd spôsobených tretej strane vo výške stanovenej zákonom, neobsahuje asistenčné služby a je ho možné získať na zákazníckom centre Union poisťovne (0850 111 211), na jej kontaktných miestach a s maximálnymi zľavami aj online na www.union.sk.

Ak je držiteľ auta starší ako 25 rokov, je klientom Union poisťovne alebo poistencom sesterskej Union zdravotnej poisťovne a vlastí auto s výkonom motora do 51 kW a celkovou hmotnosťou do 1450 kg, za ročné poistenie zaplatí iba 69 EUR!

Balík MINI dopĺňa dvojicu tradičných balíkov krytia Optimum a Excellent. Jeho nižšia cena vychádza z nižšieho rozsahu poistného krytia, ktorá môže vyhovovať viac fyzickým osobám, ktoré využívajú motorové vozidlo v menšej miere a je u nich menšia pravdepodobnosť využívania asistenčných služieb či iných benefitov.

Okrem skvelej ceny platia pri PZP MINI aj ďalšie výhody, na ktoré sú klienti Union poisťovne zvyknutí: pri uzatvorení online PZP získajú vstupný bonus vo výške 50%, poistenie platí už od dňa uzatvorenia návrhu zmluvy na webe a lehota na zaplatenie poistného je 15 dní. Veľkou výhodou je aj jedinečné havarijné poistenie bez spoluúčasti, ktoré je rovnako možné uzatvoriť si cez internet so zľavou 10% pri súčasnom uzatvorení PZP.

Nezáväznú kalkuláciu PZP pre vaše auto si môžete vyskúšať tu >>

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.