Poistiť sa môžete aj cez mobil

Viete o tom, že uzatvoriť si cestovné, horské a úrazové poistenie je možné aj cez mobilný telefón? Je len na vás, či sa poistíte cez SMS alebo jednoducho a pohodlne cez mobilnú aplikáciu.

SMS poistenie
Umožniť klientom poistiť sa na poslednú chvíľu – to bola idea, ktorá stála za vznikom SMS poistenia v roku 2007. Union poisťovňa ako prvá poisťovňa na Slovensku ponúkla klientom možnosť poistiť sa pri ceste do zahraničia alebo do hôr cez SMS. Od roku 2011 majú zákazníci všetkých troch slovenských mobilných operátorov možnosť uzatvoriť si SMS poistenie ešte jednoduchšie – cez mobilné aplikácie.

Poistenie cez mobilné aplikácie
Máte smartphone s operačným systémom Android alebo iOS (iPhone)? Stiahnite si do svojho mobilu aplikácie od Union poisťovne a poisťujte sa rýchlejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým! Okrem možnosti uzatvoriť si poistenie liečebných nákladov v zahraničí, poistenia nákladov na zásah HZS na Slovensku a úrazové poistenie prinášajú mobilné aplikácia ďalšie výhody:
- prehľadný formulár na uzatvorenie SMS poistenia
- adresár kontaktov, ktorý šetrí čas pri uzatváraní poistenia
- dôležité dokumenty a detailné informácie o produktoch na jednom mieste
- prehľad uzatvorených SMS poistení (len v aplikácii pre OS Android)
- kalendár, ktorý vás upozorní na končiacu sa platnosť poistenia (len v aplikácii pre OS Android)

Ocenenia
SMS poistenie ako aj mobilné aplikácie od Union poisťovne zaznamenali veľký úspech u odborníkov ako aj u klientov a získali viacero prestížnych ocenení:
- 2007: ocenenie "Objav roka" v súťaži Zlatá minca
- 2007: 1. miesto v kat. "Cestovné poistenie" v súťaži Zlatá minca
- 2011: 3. miesto v kat. "Brandované aplikácie" v súťaži Android Code 2011
- 2012: Shortlist v kat. "Brandované aplikácie" v súťaži Apps Rulezz 2012

Chceli by ste sa o poistení cez SMS a mobilných aplikáciach dozvedieť viac? Kliknite na www.smspoistenie.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.