HG Trade: Kvalitné farby s tradíciou

Výrobky značiek Helios, Belinka, Color či Chromos nie sú na Slovensku neznáme. Už od roku 1993 denne nachádzajú uplatnenie na stavbách, dekorácii interiérov či opravách a lakovaní automobilov. Kvalitné dekoratívne nátery, nábytkárske farby a antikorózne laky Helios, nátery na ochranu a dekoráciu dreva Belinka na náš trh prináša spoločnosť HG Trade Slovakia s.r.o. so sídlom v Žiline.

490x90_2-r180.jpg

Meno HG Trade síce na Slovensku nepôsobí dlho, samotná firma má však takmer dvadsaťročnú tradíciu. Väčšina zákazníkov spoločnosť pozná ešte pod pôvodným názvom Helios Slovakia. Za novým názvom zostáva pôvodné poslanie - prinášať na slovenský trh vysokokvalitné ale dostupné riešenia pre nátery a dekoráciu všetkých druhov v najrôznejších oblastiach - od domácností, cez autolakovne až po priemyselné prevádzky.

Značka Helios je popredný európsky výrobca náterov pre exteriéry ako aj interiéry, drevo, betón aj kovy so sídlom v Slovinsku. Skupina Helios má viac ako 2600 zamestnancov v štrnástich krajinách. Výrobné prevádzky spĺňajú tie najprísnejšie kritériá na kvalitu produkcie aj ochranu životného prostredia. Samozrejmosťou sú certifikáty ISO 9001 a ISO 1400. Ponuku výrobkov HELIOS tvoria v prvom rade dekoratívne farby na betón a omietky, fasádne nátery, omietky a krycie a antikorózne farby na kovy. V rámci dekoratívneho programu má značka v portfóliu aj umývateľné nátery, vyrovnávacie hmoty a biocídne prípravky.

490x90_1-r949.jpg

Značku Belinka takisto netreba zvlášť predstavovať. Tieto kvalitné impregnačné nátery, laky a lazúry na drevo si právom získali svoje miesto na slovenskom trhu. Európske výrobky s tradíciou už roky chránia mnohé drevené stavby, chaty, ploty a ďalšie konštrukcie pred zubom času, slnkom a biologickými škodcami. Za vynikajúcimi ochrannými vlastnosťami lazúr a náterov na drevo Belinka stoja mnohoročné skúseností a vlastný vývoj. Od roku 2001 je značka držiteľom certifikátu riadenia kvality ISO 9001 a certifikátu ISO 14001, ktorý deklaruje dodržiavanie vysokých ekologických štandardov produkcie.

490x90_3-r218.jpg

Spoločnosť HG Trade Slovakia si svojimi kvalitnými výrobkami a prvotriednym servisom pre zákazníka získala stále miesto na našom trhu. Za úspechom sú roky poctivej práce desiatok kvalitných a dobre motivovaných zamestnancov, ktorí sa každodenne snažia ponúknuť to najlepšie riešenie pre každého klienta - či už je z oblasti stavebníctva, dekorácie alebo priemyslu. Záujemcovia nájdu množstvo ďalších informácií na webových stránkach spoločnosti.

Viac informácií nájdete na: www.belinka.sk, http://www.hg-trade.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.