Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Novým trendom sú online pôžičky

Spotrebný úver je rýchlym zdrojom chýbajúcich prostriedkov, po ktorom dnes v prípade potreby siaha väčšina klientov bánk na Slovensku. Ak si myslíte, že s každým úverom sa spája zdĺhavé vybavovanie či odovzdávanie potrebných dokumentov, vyvedieme vás z omylu. Okrem kamenných bánk sú totiž na slovenskom trhu aj banky fungujúce výlučne na internete.

Tieto banky vám môžu vďaka absencii pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom ponúknuť nižšie poplatky a prijateľnejšie úrokové sadzby. Rovnako je to aj v direct banke ZUNO. V jej produktovom portfóliu nájdete aj spotrebný úver s názvom pôžička, s ktorou sa nespájajú žiadne poplatky za poskytnutie či vedenie. Všetko pritom vybavíte jednoducho a rýchlo pár klikmi na webe.

Banka vám požičia bez ručiteľa až do výšky 20 000 €, pričom od vás nebude potrebovať žiadne zdokladovanie účelu. Môžete si dokonca sami zvoliť deň splácania či určiť mesiac, počas ktorého budete mať splátkové prázdniny. Náročnejší klineti môžu siahnuť po balíku pôžička plus, s ktorým získajú za 2,99 € mesačne služby navyše bez dodatočných poplatkov. Férová je aj úroková sadzba, za ktorú si v ZUNO požičiate. Pohybuje sa v od 7,9 % ročne.

Ak si teda chcete kúpiť letnú dovolenku či nové auto a nemáte dostatok financií, jednou z možností je práve spotrebný úver od banky. Vyhnete sa tak vysokým úrokom či riziku hroziacom pri nebankových subjektoch. Ak sa však rozhodnete požičať si od internetovej banky, vyhnete sa aj státiu v rade na pobočkách, zdĺhavému schvaľovaniu a najmä zbytočným poplatkom.

Náš tip: Požičajte si bez zbytočných poplatkov, ručiteľa či dokladovania účelu a vybavte všetko potrebné jednoducho a online z pohodlia domova

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

19 h

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl

Letná kupónová a SMS súťaž o 3 letecké zájazdy v celkovej hodnote 10 000 €.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu