Novým trendom sú online pôžičky

Spotrebný úver je rýchlym zdrojom chýbajúcich prostriedkov, po ktorom dnes v prípade potreby siaha väčšina klientov bánk na Slovensku. Ak si myslíte, že s každým úverom sa spája zdĺhavé vybavovanie či odovzdávanie potrebných dokumentov, vyvedieme vás z omylu. Okrem kamenných bánk sú totiž na slovenskom trhu aj banky fungujúce výlučne na internete.

Tieto banky vám môžu vďaka absencii pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom ponúknuť nižšie poplatky a prijateľnejšie úrokové sadzby. Rovnako je to aj v direct banke ZUNO. V jej produktovom portfóliu nájdete aj spotrebný úver s názvom pôžička, s ktorou sa nespájajú žiadne poplatky za poskytnutie či vedenie. Všetko pritom vybavíte jednoducho a rýchlo pár klikmi na webe.

Banka vám požičia bez ručiteľa až do výšky 20 000 €, pričom od vás nebude potrebovať žiadne zdokladovanie účelu. Môžete si dokonca sami zvoliť deň splácania či určiť mesiac, počas ktorého budete mať splátkové prázdniny. Náročnejší klineti môžu siahnuť po balíku pôžička plus, s ktorým získajú za 2,99 € mesačne služby navyše bez dodatočných poplatkov. Férová je aj úroková sadzba, za ktorú si v ZUNO požičiate. Pohybuje sa v od 7,9 % ročne.

Ak si teda chcete kúpiť letnú dovolenku či nové auto a nemáte dostatok financií, jednou z možností je práve spotrebný úver od banky. Vyhnete sa tak vysokým úrokom či riziku hroziacom pri nebankových subjektoch. Ak sa však rozhodnete požičať si od internetovej banky, vyhnete sa aj státiu v rade na pobočkách, zdĺhavému schvaľovaniu a najmä zbytočným poplatkom.

Náš tip: Požičajte si bez zbytočných poplatkov, ručiteľa či dokladovania účelu a vybavte všetko potrebné jednoducho a online z pohodlia domova

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.