Bývajte podľa svojich predstáv

Asi sa medzi nami už len ťažko nájde niekto, kto by nesníval o svojom vlastnom bývaní – či v meste, na vidieku, v činžiaku alebo v rodinnom dome so záhradou. Tí, ktorým sa už tento sen splnil, majú pre zmenu možno iné predstavy – premýšľajú nad krajšou kuchynskou linkou, modernejším nábytkom, luxusnejšom zariadení či elektronike. Čo však majú oba sny spoločné, je finančná náročnosť.

Tak kúpa nehnuteľnosti, ako aj jej rekonštrukcia si vyžaduje vynaloženie nemalých finančných prostriedkov. Práve na tento účel ponúkajú banky úverové produkty, ktoré sú hlavným finančným nástrojom pre ľudí riešiacich otázku svojho bývania. Jedným z nich je aj nový spotrebný úver na bývanie od ČSOB. Je určený všetkým, ktorí plánujú rekonštrukciu či modernizáciu svojho domu alebo bytu, výmenu starého nábytku za novší či vybavenie domácnosti novými elektrospotrebičmi. Spotrebným úverom môžete dokonca finančne pokryť aj investíciu do stavebného pozemku, chaty, chalupy či garáže, a to bez toho, aby ste zakladali nehnuteľnosť či potrebovali ručiteľa.

Priložte ruku k majstrovskému dielu

Vďaka novému úveru na bývanie od ČSOB, šitého na mieru podľa vašich potrieb, si aj vy sami dokážete urobiť zo svojho bývania majstrovské dielo. Stačí, ak si poviete, koľko peňazí potrebujete, ktorý deň v mesiaci chcete pôžičku splácať a najmä, v akej výške chcete mať mesačnú splátku. Prostredníctvom nového úveru na bývanie si môžete požičať až 25 000 € bez čakania, bez ručiteľa či zakladania nehnuteľnosti, pričom splátky sa dajú rozložiť až na dobu 10 rokov. Finančné prostriedky môžete následne využiť nielen na bývanie, ale napr. aj na kúpu auta či iného spotrebného tovaru.

Myslite aj na „plán B“

V súčasnosti už nie je výnimočné, že človek príde o prácu takmer zo dňa na deň. Rovnako sa môžu stať aj vážne nehody či ochorenia, žiaľ aj s tragickými koncami. Rôzne nepredvídateľné životné udalosti dokážu negatívne ovplyvniť schopnosť splácať to, čo ste si od niekoho požičali. Podobne je to aj s úvermi od banky. Môžete si ich však poistiť. Význam poistenia úveru oceníte najmä vtedy, ak stratíte zamestnanie, zostanete dlhodobo práceneschopnými, invalidnými, príp. dôjde k úmrtiu. V takejto situácii platí za vás úver banke priamo poisťovňa.
Viac informácií o nových spotrebných úveroch na bývanie získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.