Keper na pracovné odevy

Keper sa používa na výrobu pracovných odevov. Je to textilná tkanina neprofesionálne nazývaná textilná látka.

Keper sa  používa na výrobu pracovných odevov. Je to textilná tkanina neprofesionálne nazývaná textilná látka. Pracovné odevy sa dnes vyrábajú v bohatom  a rozmanitom  sortimente. Spĺňajú a rešpektujú požiadavky zákazníka. Pracovné odevy neplnia len účel  oblečenia pracovníka, ale  ponúkajú  aj ochrannú funkciu, ako ochranné pracovné pomôcky. Dnes už bežná požiadavka ochrannej funkcie odevu je zabezpečená  vlastnosťami tkaniny  z ktorej  je  pracovný odev vyrobený. Keper sa prispôsobuje v súčasnosti svojimi vlastnosťami profesii v ktorej bude pracovný odev  použitý.  Vysoké nároky na špeciálne ochranné vlastnosti  pracovného odevu, už nie sú kladené  iba v chemickom, hutníckom, drevospracujúcom priemysle ale i v ľahkých odvetviach priemyslu  a zdravotníctve. Použitie  pracovného odevu sa teda mení podľa toho akú funkciu respektíve ochranu používateľa dokáže plniť.  V poslednom desaťročí sme zaregistrovali úpadok a zánik výrobcov textilných tkanín v Európe. Na Slovensku prakticky výrobca, ktorý by ponúkal požadovaný sortiment  keprov na pracovné odevy neexistuje.  Spoločnosť TOSPOL, s.r.o. za zaoberá predajom tkanín na pracovné odevy - keprov od roku 2004. TOSPOL ,s.r.o. sa zameriava na požiadavky stredoeurópskeho trhu.  Odberateľom ponúka tkaniny najvyššej kvality, čím pomáha  zvyšovať ich produktivitu a konkurencieschopnosť na domácom i zahraničnom trhu.  V súčasnosti je firma TOSPOL ,s.r.o.  lídrom v predaji textilných tkanín na pracovné odevy v SR. Za túto skutočnosť vďačí  svojim dodávateľom, ktorých výrobky majú bezkonkurenčnú kvalitu. Kvalita ponúkaného sortimentu je preverená v laboratóriách a oceňovaná zákazníkmi.  Pracovný  odev na výrobu ktorého bol použitý keper – textilná tkanina od firmy TOSPOL, s.r.o. je určite dobrou investíciou používateľa. Tuto skutočnosť  oceňuje veľa zákazníkov  na domácom i zahraničnom trhu.

tospol_sk_thmb_themepic_715x195_8073f-r743.jpg

V prípade záujmu ich môžete kontaktovať:

TOSPOL, s.r.o.
Gorkého 2019
95501 Topoľčany

info@tospol.sk

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.