Spotrebný úver vyberajte pozorne

Záujem o spotrebné úvery v poslednom období stále stúpa. Potvrdzujú to aj nedávno zverejnené štatistiky NBS o objeme poskytnutých prostriedkov.

Záujem o spotrebné úvery v poslednom období stále stúpa. Potvrdzujú to aj nedávno zverejnené štatistiky NBS o objeme poskytnutých prostriedkov. V marci si Slováci požičali až 120 miliónov eur, čo je najviac od zvedenia eura. Spotrebné úvery najčastejšie slúžia na stavebné úpravy nehnuteľností, no v poslednom čase aj na prefinancovanie hypoték.

Čím by ste sa mali riadiť v prípade, že sa rozhodnete požičať si? Dôležitá nie je len samotná úroková sadzba, ale aj dostupnosť úveru, výška poplatkov, potreba zdokladovania či ručenia. Ľudia však za výhodnejšími podmienkami úveru často vidia komplikovaný a časovo náročný proces vybavovania. Ak si však vyberiete správny bankový dom, opak môže byť pravdou.

Dnes už úver vybavíte aj pár klikmi na webe. Aj potrebné dokumenty odovzdáte prostredníctvom internet bankingu. ZUNO, banka fungujúca výlučne na internete, ponúka bezúčelový spotrebný úver bez ručiteľa do výšky 20 000 €, pričom vás nezaťaží poplatkami za jeho poskytnutie či vedenie. Sami si tiež zvolíte deň splácania či určíte mesiac, počas ktorého budete mať splátkové prázdniny.

Náročnejší klineti môžu v ZUNO siahnuť po balíku pôžička plus, s ktorým získajú za 2,99 € mesačne služby navyše bez dodatočných poplatkov. Férová je aj úroková sadzba, za ktorú vám banka požičia - pohybuje sa od 7,9 % ročne. Prijateľnejšie sadzby a nižšie poplatky vám môže ZUNO ponúknuť vďaka absencii pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom.

Náš tip: Požičajte si bez zbytočných poplatkov, ručiteľa či dokladovania účelu a vybavte všetko potrebné jednoducho a online z pohodlia domova

108_green-490-r690.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.