Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Plaťte ako prví mobilom

Tatra banka prináša na Slovensko novinku iCarte. Ako prvá banka tak umožní svojim klientom platiť s mobilným telefónom iPhone.

Aby ste mohli platiť svojim iPhone, budete potrebovať prídavné zariadenie iCarte a stiahnuť si aplikáciu Tatra banka pre mobilné platby, ktorá je bezplatne k dispozícii v AppStore. iCarte vyzerá ako obal na mobilný telefón, má však v sebe zabudovaný čip a bezkontaktnú anténu. Po stiahnutí aplikácie a pripojení iCarte môžete využívať iPhone ako debetnú kartu Visa Electron pri platení za nákupy a služby.

Pozrite si mobilnú platbu

Pri platbách do 20 eur sa môžete rozhodnúť, či chcete zadávať PIN. Pri platbách nad 20 EUR budete aplikáciou automaticky vyzvaný na potvrdenie platby PIN. PIN si zvolíte vlastný a môžete ho kedykoľvek bezplatne zmeniť.

icarte_platenie_sirka490px-r891.jpg

Platiť mobilným telefónom je možné vo všetkých obchodoch, ktoré sú vybavené bezkontaktným terminálom. Najbližšiu bezkontaktnú prevádzku si pohodlne vyhľadáte aj priamo v navigácii, ktorá je súčasťou aplikácie.

Zistite, kde všade môžete už dnes platiť mobilom

Aplikácia navyše uchováva históriu zrealizovaných platieb. Môžete si tak k jednotlivým platbám pridať aj informácie o aký druh tovaru či služby ide a kde ste si ho kúpili. Všetky výdavky realizované cez mobil sa potom zobrazia v prehľadnom grafe.

O debetnú kartu iCarte pre iPhone 4/4S a iPhone 3G/3GS môžete teraz požiadať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky. Viac info...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?