Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Vezmite zeleň do svojho mesta

Zdá sa vám, že svet okolo by bol krajší, ak by v ňom pribudlo viac stromov, trávy a kvetov? Najbližšie týždne je tu možnosť, aby sa takéto želanie zmenilo na skutočnosť.

Zdá sa vám, že svet okolo by bol krajší, ak by v ňom pribudlo viac stromov, trávy a kvetov? Najbližšie týždne je tu možnosť, aby sa takéto želanie zmenilo na skutočnosť. Vďaka súťaži Zeleň pre vaše mesto môžu o viac zelenej krásy okolo zabojovať mestá a obce po celom Slovensku. Na šesť víťazných miest čaká až 3 300 eur na výsadbu novej zelene. O tom, či bude krajšie a zelenšie mesto, v ktorom žijete práve vy, môžete rozhodnúť sami. A nie je to vôbec ťažké. Ak ste zákazníkom Orangeu, stačí si aktivovať elektronickú faktúru alebo odniesť starý mobil, ktorý už nepoužívate na predajné miesto Orangeu. Pre vaše mesto za každý takýto ekologický čin získate bod. A ak budú podobne ekologickí aj ďalší obyvatelia vášho mesta, máte o to väčšiu šancu, že sa vaše okolie čoskoro zazelená. Rozhodli ste sa zabojovať? Bližšie informácie, ako sa zapojiť do ekologickej súťaže Zeleň pre mesto, nájdete na www.orange.sk/zelen. Inšpirujte sa videom z Petržalky, ktorá sa vďaka Orangeu spoločne s ďalšími piatimi mestami zazelenala v minulom roku roku v rámci prvého ročníka súťaže.

[content type="video" source="youtube" id="fjDCjwgWcoI?rel=0" width="500" height="275"][/content]

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line