Vezmite zeleň do svojho mesta

Zdá sa vám, že svet okolo by bol krajší, ak by v ňom pribudlo viac stromov, trávy a kvetov? Najbližšie týždne je tu možnosť, aby sa takéto želanie zmenilo na skutočnosť.

Zdá sa vám, že svet okolo by bol krajší, ak by v ňom pribudlo viac stromov, trávy a kvetov? Najbližšie týždne je tu možnosť, aby sa takéto želanie zmenilo na skutočnosť. Vďaka súťaži Zeleň pre vaše mesto môžu o viac zelenej krásy okolo zabojovať mestá a obce po celom Slovensku. Na šesť víťazných miest čaká až 3 300 eur na výsadbu novej zelene. O tom, či bude krajšie a zelenšie mesto, v ktorom žijete práve vy, môžete rozhodnúť sami. A nie je to vôbec ťažké. Ak ste zákazníkom Orangeu, stačí si aktivovať elektronickú faktúru alebo odniesť starý mobil, ktorý už nepoužívate na predajné miesto Orangeu. Pre vaše mesto za každý takýto ekologický čin získate bod. A ak budú podobne ekologickí aj ďalší obyvatelia vášho mesta, máte o to väčšiu šancu, že sa vaše okolie čoskoro zazelená. Rozhodli ste sa zabojovať? Bližšie informácie, ako sa zapojiť do ekologickej súťaže Zeleň pre mesto, nájdete na www.orange.sk/zelen. Inšpirujte sa videom z Petržalky, ktorá sa vďaka Orangeu spoločne s ďalšími piatimi mestami zazelenala v minulom roku roku v rámci prvého ročníka súťaže.

[content type="video" source="youtube" id="fjDCjwgWcoI?rel=0" width="500" height="275"][/content]

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.