Magna vyzýva k záchrane detských životov.

Slovenská humanitárna organizácia Magna Deti v núdzi pripravila kampaň, ktorá má upozorniť verejnosť na problémy v krízových oblastiach sveta, s ktorými sa stretávajú MAGNA pracovníci priamo v teréne.

Slovenská humanitárna organizácia Magna Deti v núdzi pripravila kampaň , ktorá má informovať a upozorniť verejnosť na problémy v krízových oblastiach sveta, s ktorými sa stretávajú MAGNA pracovníci pri svojej práci priamo v teréne.
Cieľom je priblížiť ľudom na Slovensku nielen aktuálnu situáciu v jednotlivých krajinách, ale aj personifikovať prácu humanitárneho MAGNA pracovníka cez silný osobný zážitok.
Kampaň Magna Záchranca približuje realitu tých, ktorí deťom v núdzi pomáhajú prežiť každý ďalší deň. Sú to lekári, zdravotné sestry, logisti a humanitárni pracovníci priamo v teréne” - hovorí Martin Bandžák riaditeľ organizácie - “ zároveň je výzvou pre verejnosť – Staňte sa aj Vy Magna Záchranca a pomáhajte spolu s nami zachraňovať životy detí!”

Kampaň bude prezentovaná v priebehu mája nielen v printových médiách, ale i v rádiospotoch, ktoré vytvorilo Rádio Expres a na internete prostredníctvom bannerov a špeciálnej podstránky www.zachranca.magna.sk . Podporu Magne vyjadrili svojou účasťou na kampani aj známe mená ako herci Róbert Roth, Jana Lieskovská, Přemysl Boublík či Peter Novák alias Šarkan. Vizuálny obsah zabezpečili Martin Bandžák a Peter Spurný.
Magna Deti v núdzi už vyše 10 rokov pomáha priamo v teréne. Realizuje zdravotnícke humanitárne a rozvojové projekty zamerané na záchranu životov a zmierňovanie utrpenia tým, ktorí sú v núdzi. Poskytuje zdravotnú starostlivosť pre deti a ich rodiny počas humanitárnych kríz, konfliktov, epidémií, hladomoru a prírodných katastrof. Vyše 350 Magna pracovníkov denne zachraňuje detské životy na troch kontinentoch sveta.
Pomôcť môžete aj Vy pravidelnou online platbou na www.magna.sk a stať sa tak pre deti v núdzi ich Magna Záchrancom!

V roku 2000 Denisa Augustínová a Martin Bandžák strávili niekoľko mesiacov práce s deťmi – obeťami černobylskej katastrofy v nemocničnom zariadení na Kube. Po návrate na Slovensko v roku 2001 iniciovali vznik humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi. Svoj tím má MAGNA na Slovensku od svojho vzniku v roku 2001. Riadi projekty všetkých krátkodobých a dlhodobých humanitárnych misií vo svete, získava materiálne a finančné prostriedky pre humanitárne projekty, získava pracovníkov do terénu, realizuje edukačné projekty a informačné kampane, spolupracuje s médiami a vzdeláva verejnosť o problémoch ľudí a detí žijúcich v nebezpečných zónach sveta. Magna Deti v núdzi má v súčasnosti zriadené svoje stále misie v Kambodži, Keni, Haiti, Vietname, Kongu, Južnom Sudáne a Nikaragui. Krátkodobé humanitárne misie pôsobili v Indii a Barme. V humanitárnych a rozvojových projektoch MAGNA pracuje vyše 350 pracovníkov.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.