Magna vyzýva k záchrane detských životov.

Slovenská humanitárna organizácia Magna Deti v núdzi pripravila kampaň, ktorá má upozorniť verejnosť na problémy v krízových oblastiach sveta, s ktorými sa stretávajú MAGNA pracovníci priamo v teréne.

Slovenská humanitárna organizácia Magna Deti v núdzi pripravila kampaň , ktorá má informovať a upozorniť verejnosť na problémy v krízových oblastiach sveta, s ktorými sa stretávajú MAGNA pracovníci pri svojej práci priamo v teréne.
Cieľom je priblížiť ľudom na Slovensku nielen aktuálnu situáciu v jednotlivých krajinách, ale aj personifikovať prácu humanitárneho MAGNA pracovníka cez silný osobný zážitok.
Kampaň Magna Záchranca približuje realitu tých, ktorí deťom v núdzi pomáhajú prežiť každý ďalší deň. Sú to lekári, zdravotné sestry, logisti a humanitárni pracovníci priamo v teréne” - hovorí Martin Bandžák riaditeľ organizácie - “ zároveň je výzvou pre verejnosť – Staňte sa aj Vy Magna Záchranca a pomáhajte spolu s nami zachraňovať životy detí!”

Kampaň bude prezentovaná v priebehu mája nielen v printových médiách, ale i v rádiospotoch, ktoré vytvorilo Rádio Expres a na internete prostredníctvom bannerov a špeciálnej podstránky www.zachranca.magna.sk . Podporu Magne vyjadrili svojou účasťou na kampani aj známe mená ako herci Róbert Roth, Jana Lieskovská, Přemysl Boublík či Peter Novák alias Šarkan. Vizuálny obsah zabezpečili Martin Bandžák a Peter Spurný.
Magna Deti v núdzi už vyše 10 rokov pomáha priamo v teréne. Realizuje zdravotnícke humanitárne a rozvojové projekty zamerané na záchranu životov a zmierňovanie utrpenia tým, ktorí sú v núdzi. Poskytuje zdravotnú starostlivosť pre deti a ich rodiny počas humanitárnych kríz, konfliktov, epidémií, hladomoru a prírodných katastrof. Vyše 350 Magna pracovníkov denne zachraňuje detské životy na troch kontinentoch sveta.
Pomôcť môžete aj Vy pravidelnou online platbou na www.magna.sk a stať sa tak pre deti v núdzi ich Magna Záchrancom!

V roku 2000 Denisa Augustínová a Martin Bandžák strávili niekoľko mesiacov práce s deťmi – obeťami černobylskej katastrofy v nemocničnom zariadení na Kube. Po návrate na Slovensko v roku 2001 iniciovali vznik humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi. Svoj tím má MAGNA na Slovensku od svojho vzniku v roku 2001. Riadi projekty všetkých krátkodobých a dlhodobých humanitárnych misií vo svete, získava materiálne a finančné prostriedky pre humanitárne projekty, získava pracovníkov do terénu, realizuje edukačné projekty a informačné kampane, spolupracuje s médiami a vzdeláva verejnosť o problémoch ľudí a detí žijúcich v nebezpečných zónach sveta. Magna Deti v núdzi má v súčasnosti zriadené svoje stále misie v Kambodži, Keni, Haiti, Vietname, Kongu, Južnom Sudáne a Nikaragui. Krátkodobé humanitárne misie pôsobili v Indii a Barme. V humanitárnych a rozvojových projektoch MAGNA pracuje vyše 350 pracovníkov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.