Tatra banka vydáva karty k účtu na počkanie

Uvažujete o zmene účtu? Len v Tatra banke získate k balíku služieb plne funkčnú debetnú kartu už pri prvej návšteve pobočky.

Uvažujete o zmene účtu? Len v Tatra banke získate k balíku služieb plne funkčnú debetnú kartu už pri prvej návšteve pobočky.

Tatra banka ako prvá banka na Slovensku prináša službu Karta na počkanieTB. To znamená, že novú aj náhradnú kartu Visa Electron vám vydá spolu s PIN kódom na počkanie priamo v pobočke.

Študenti teraz získajú Roxy a Quiksilver karty

Pozrite si nové detské karty s Tweetym a Batmanom

Hlavnou výhodou je, že pri kúpe balíka služieb odídete z banky už pri prvej návšteve s plne funkčným účtom s platobnou kartou. Rovnako, ak kartu stratíte alebo sa vám poškodí, náhradnú dostanete na počkanie v pobočke a nemusíte už na ňu čakať, často až 10 dní.

Zvýhodnené spoplatnenie pre každého

Karta na počkanieTB je súčasťou balíka služieb Tatra PersonalTB, ktorý príjemne prekvapí tak obsahom, ako aj cenou. Nemusíte počítať, koľko transakcií zrealizujete, platiť kartou, vyberať hotovosť z bankomatov Tatra banky a platiť účty cez Internet banking  môžete neobmedzene často, pričom mesačný poplatok sa dá znížiť až o 100 %.

Zistite, na ktoré zvýhodnené spoplatnenie sa kvalifikujete

tbkartanapockanierad-r480.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.