Vaňa či sprchový kút?

Dilemu, či použiť vaňu alebo sprchový kút, rozoberieme v nasledovnom blogu.

Kúpeľňa nie je miestosť, ktorú si zariaďujeme každý rok,

a tak radšej treba viac času venovať jej navrhovaniu predtým, než sa pustíme do rekonštrukcie, či do novej výstavby. Mnoho ľudí má neopodstatnený strach pred 3D vizualizáciami, ktoré dobrí predajcovia a kúpeľňové štúdiá dnes v rámci svojich služieb ponúkajú. V mnohých prípadoch je dokonca vizualizácia projektu vašej kúpeľne v cene. Preto skôr, než sa rozhodnete kúpiť vaňu v najbližšom obchode so sanitou, odporúčame navštíviť kúpeľňové štúdio a poradiť sa s odborníkom, ktorý vám pripraví náhľad vašej budúcej kúpeľne podľa vašich predstáv, prípadne obohatí návrh o odborné skúsenosti a rady.

SPRCHOVACÍ KÚT

oviedo_detail_blue-r800.jpg

Sprchový kút je synonymom dynamiky a sviežosti

Ak vás kúpeľ príliš neláka a dávate skôr prednosť sprche, potom vám vaňa zrejme chýbať nebude. Sprchovanie je v porovnaní s kúpaním nie len zdravšou alternatívou, ale je i menej náročné na spotrebu vody. Ďalšou výhodou je, za predpokladu výberu vhodného materiálu, čistenie, ktoré zaberie v porovnaní s údržbou vane, menej času. Výhodou sú aj menšie priestorové nároky, čo ocenia najmä tí, ktorí majú radi "vzdušnosť" priestoru.

Sprchové kúty sa v súčasnosti dodávajú v rôznych rozmeroch a dizajnoch. Rozhodnutie je len na vás. Vy si určujete priority, čo je pre vás dôležité a koľko financií ste ochotní investovať. Odborníci poriadia, ako pri výbere hydromasážnych systémov, tak i s výberom sprchovacích panelov a multifunkčných hlavíc.

VAŇA

vana-blue-r941.jpg

Vaňa zahŕňa v sebe atribúty luxusu, pohodlia a relaxu

Súčasný trh ponúka široké možnosti výberu vaní, tvarov, rozmerov, materiálu a mnohých prídavných prvkov. Vaňa už dávno nie je len synonymom hygieny, je aj dôležitým miestom nášho oddychu, relaxu a uvoľnenia. Oproti sprchovaciemu kútu má vaňa isté výhody. Hlavným kritériom pre mnohých zákazníkov je relax v podobe kúpeľa. Ďalšou výhodou je, že ak práve nemáte chuť na dlhý kúpeľ, môžete sa jednoducho osprchovať. V sprchovacom kúte máte len jednu možnosť. Výhody vane iste ocenia i rodiny s malými deťmi, ktoré kúpeľ vo vani plnej peny milujú.

Problém však môže nastať z hľadiska priestoru a práve vtedy je úlohou našich odborných poradcov nájsť pre Vás tú najlepšiu možnú voľbu pre vašu kúpeľňu. Keďže je vaňa najrozmernejším predmetom kúpeľne, jej zariaďovanie teda treba voliť podľa nej. V súčasnosti je možnosť výberu z najrôznejších typov a modelov, od klasických zo smaltovaného plechu alebo z polymérov na báze akrylátu, hranatých, oblých, farebných či rohových, hydromasážnych či perličkových. Každý so môže vybrať podľa svojej chute, či finančných možností.
Okrem priestorových a finančných kritérií je vhodné zakomponovať do zariadenia kúpeľne i náš životný štýl, v prípade že by sme mali záujem o hydromasážne systémy.

Treťou možnosťou je kúpeľ aj sprcha v jednom

Jednou z ďalších alternatív je vaňa vybavená zástenou brániacou špliechaniu vody pri sprchovaní. Tento systém nám dáva možnosť voľby medzi relaxačným kúpeľom alebo osviežujúcou sprchou. Zástena zabráni nežiadúcemu zamokreniu kúpeľne. Naše kúpeľňové štúdio Vám i v tomto smere poradí pri výbere zo širokých možností ponúkaných na súčasnom trhu. Pri výbere je nutné zvažovať niekoľko kritérií. V prvom rade ide o materiál, kedy zväčša odporúčame sklá so špeciálnou povrchovou úpravou, na ktorých neostávajú nežiadúce kvapky, čím ušetrí zákazník mnoho času pri pravidelnej údržbe. V prípade, že ste sa rozhodli práve pre túto možnosť, kombinácie vane so sprchovým kútom, je čas zveriť sa do rúk našim odborníkom, ktorí vám pomôžu navrhnúť vhodné alternatívy a poradia pri výbere.

Ak chcete viac odborných rád ohľadom kúpeľní od kúpeľňového štúdia, odporúčame kontaktovať Kúpeľňové štúdio Galaxy v Partizánskom, prípadne navštíviť internetový obchod Kupelky.eu. Kliknutím sem sa zobrazia všetky potrebné kontaktné údaje, prípadne volajte na telefónne číslo 0917 941 472. Tam vám poradia, ktorý je ten najvhodnejší sprchový kút do kúpeľne, prípadne vaňa alebo ich kombinácia.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.