Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Degustujte na WineDay zadarmo

Vino.sme.sk vás pozýva stráviť príjemný deň s vínom – WineDay, ktorý sa uskutoční 18. až 19. mája na Donovaloch. Desiati z vás majú teraz šancu degustovať vína na WineDay zadarmo.

Donovaly sú známe nielen prekrásnou prírodou, famóznymi výhľadmi, ale aj liečivými prameňmi, a práve spojenie prírody s vínom, ktoré je spojením slnka, vody a zeme sa nám zdá ako ideálny relax v hoteli Residence**** 18. a 19.mája, kde nepotečie liečivý prameň, ale exkluzívne vína z celého sveta.

Kultúra vína sa rozrastá a preto chceme umožniť gastronomický zážitok z degustácie vín všetkým milovníkom vína v každom kúte Slovenska. Spravte si chvíľu čas, zastavte sa a relaxujte v rozkvitnutej prírode Starých hôr a zároveň degustujte, ochutnávajte, rozprávajte sa o víne a to všetko so sprievodom profesionálnych sommeliérov. Ponuka je bohatá a určite si nájdete svoju ikonu medzi 40 značkami vína, z 11 krajín sveta.

Viac o WineDay sa dozviete na www.vino.sme.sk/WineDay

Súťažná otázka: Koľko degustačných vzoriek nájdete na WineDay?

Odpovede nám píšte do 17.mája 2012 na sutaz@corner.sk. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme desiatich výhercov, ktorí získajú 20 degustačných žetónov na WineDay.

Zoznam výhercov bude uverejnený aj na stránke www.vino.sme.sk/WineDay.

(pr)

Službu vino.sme.sk prevádzkuje spoločnosť CORNER SK s.r.o. V ponuke eshopu je viac ako tisíc druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín zaručuje, že produkt, ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line