Degustujte na WineDay zadarmo

Vino.sme.sk vás pozýva stráviť príjemný deň s vínom – WineDay, ktorý sa uskutoční 18. až 19. mája na Donovaloch. Desiati z vás majú teraz šancu degustovať vína na WineDay zadarmo.

Donovaly sú známe nielen prekrásnou prírodou, famóznymi výhľadmi, ale aj liečivými prameňmi, a práve spojenie prírody s vínom, ktoré je spojením slnka, vody a zeme sa nám zdá ako ideálny relax v hoteli Residence**** 18. a 19.mája, kde nepotečie liečivý prameň, ale exkluzívne vína z celého sveta.

Kultúra vína sa rozrastá a preto chceme umožniť gastronomický zážitok z degustácie vín všetkým milovníkom vína v každom kúte Slovenska. Spravte si chvíľu čas, zastavte sa a relaxujte v rozkvitnutej prírode Starých hôr a zároveň degustujte, ochutnávajte, rozprávajte sa o víne a to všetko so sprievodom profesionálnych sommeliérov. Ponuka je bohatá a určite si nájdete svoju ikonu medzi 40 značkami vína, z 11 krajín sveta.

Viac o WineDay sa dozviete na www.vino.sme.sk/WineDay

Súťažná otázka: Koľko degustačných vzoriek nájdete na WineDay?

Odpovede nám píšte do 17.mája 2012 na sutaz@corner.sk. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme desiatich výhercov, ktorí získajú 20 degustačných žetónov na WineDay.

Zoznam výhercov bude uverejnený aj na stránke www.vino.sme.sk/WineDay.

(pr)

Službu vino.sme.sk prevádzkuje spoločnosť CORNER SK s.r.o. V ponuke eshopu je viac ako tisíc druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín zaručuje, že produkt, ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.