Degustujte na WineDay zadarmo

Vino.sme.sk vás pozýva stráviť príjemný deň s vínom – WineDay, ktorý sa uskutoční 18. až 19. mája na Donovaloch. Desiati z vás majú teraz šancu degustovať vína na WineDay zadarmo.

Donovaly sú známe nielen prekrásnou prírodou, famóznymi výhľadmi, ale aj liečivými prameňmi, a práve spojenie prírody s vínom, ktoré je spojením slnka, vody a zeme sa nám zdá ako ideálny relax v hoteli Residence**** 18. a 19.mája, kde nepotečie liečivý prameň, ale exkluzívne vína z celého sveta.

Kultúra vína sa rozrastá a preto chceme umožniť gastronomický zážitok z degustácie vín všetkým milovníkom vína v každom kúte Slovenska. Spravte si chvíľu čas, zastavte sa a relaxujte v rozkvitnutej prírode Starých hôr a zároveň degustujte, ochutnávajte, rozprávajte sa o víne a to všetko so sprievodom profesionálnych sommeliérov. Ponuka je bohatá a určite si nájdete svoju ikonu medzi 40 značkami vína, z 11 krajín sveta.

Viac o WineDay sa dozviete na www.vino.sme.sk/WineDay

Súťažná otázka: Koľko degustačných vzoriek nájdete na WineDay?

Odpovede nám píšte do 17.mája 2012 na sutaz@corner.sk. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme desiatich výhercov, ktorí získajú 20 degustačných žetónov na WineDay.

Zoznam výhercov bude uverejnený aj na stránke www.vino.sme.sk/WineDay.

(pr)

Službu vino.sme.sk prevádzkuje spoločnosť CORNER SK s.r.o. V ponuke eshopu je viac ako tisíc druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín zaručuje, že produkt, ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.