Výnimočné úvery od PSS, a. s., už len zopár dní

Bratislava 11. mája (TASR-OTS) - Ponáhľajte sa a využite výhodnú ponuku úverov na bývanie s úrokovou sadzbou už od 1,69 %. Akcia platí iba do konca mája. Už nemáte o čom premýšľať. Teraz ...

Už nemáte o čom premýšľať. Teraz je ten správny čas na zmenu vo vašom bývaní. Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., má výnimočnú ponuku úverov. Pre tých klientov, ktorí potrebujú peniaze na svoje bývanie okamžite, PSS, a. s., znížila úrokové sadzby úverov o 3 a 4 % ročne. Sú tak v neodolateľnom rozmedzí od 1,69 % do 3,69 % ročne. Dohodnite si výšku mesačnej splátky a od nej bude závisieť aj doba splácania. Túto ponuku môžete využiť iba do konca mája a platí presne 12 mesiacov. Napríklad, PSS, a. s., vám úver schváli 25. mája 2012. Zvýhodnenú sadzbu budete mať do konca mája 2013. Následne sa zmení na štandardnú. Ak si to však zrátate, určite neprerobíte.

A to ani zďaleka nie je všetko

Čaká vás množstvo ďalších výhod. Na jednu úverovú zmluvu vám PSS, a. s., poskytne finančné prostriedky až do 170.000 €. Pre manželov alebo partnerov na jednu nehnuteľnosť dokonca až 340.000 €. Až 80 % peňazí z úveru môžete čerpať hneď. Zvyšok dostanete po zdokladovaní účelu ich použitia.

Na čo všetko môžete peniaze použiť?

Možností je neúrekom... V prvom rade vám peniaze od PSS, a. s., môžu poslúžiť pri oprave, modernizácii či výstavbe alebo kúpe bytu či domu. Samozrejme, prostriedky môžete investovať aj do vášho nového bývania. A určite sa vám bude pozdávať aj možnosť splatenia menej výhodného úveru v inej banke. Preto neváhajte a využite výnimočnú ponuku od PSS, a. s., kým je čas.

Viac info na www.pss.sk

ji pop

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.