S internetovou bankou na poplatkoch výrazne ušetríte

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, koľko vás mesačne stojí vaša banka? Človek dnes môže mať pocit, že sa banky v poplatkovej politike predbiehajú.

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, koľko vás mesačne stojí vaša banka? Človek dnes môže mať pocit, že sa banky v poplatkovej politike predbiehajú. Veľa ľudí si pritom myslí, že platiť základné, ale aj viac či menej absurdné poplatky je bežné. Opak je však pravdou. Záleží len na tom, pre ktorý bankový dom sa rozhodnete.

Je jedno, či si otvoríte len bežný účet alebo si do banky presuniete všetky svoje financie. Stačí, že z kamennej banky presedláte na takú, ktorá funguje výlučne na internete a správa vašich peňazí vás nemusí nič stáť. Nulové či nižšie poplatky vám môže ponúknuť vďaka absencii pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom.

Okrem nízkych poplatkov vás v internetovej banke čakajú prijateľnejšie úrokové sadzby tak na sporiacich ako aj na úverových produktoch. Ak vás teda prekvapia nečakané výdavky a rozhodnete sa požičať si, skúste direct banku ZUNO. Ponúka bezúčelový spotrebný úver bez ručiteľa do výšky 20 000 € a to bez akéhokoľvek poplatku za jeho poskytnutie či vedenie.

Náročnejší klienti môžu v ZUNO siahnuť po balíku pôžička plus, s ktorým získajú za 2,99 € mesačne služby navyše bez dodatočných poplatkov. Férová je aj úroková sadzba, za ktorú vám banka požičia - pohybuje sa od 7,9 % ročne. Navyše si sami zvolíte deň splácania či určíte mesiac splátkových prázdnin. Všetko pritom vybavíte jednoducho a rýchlo pár klikmi na internete.

Náš tip: Požičajte si bez zbytočných poplatkov od 7,9 % ročne a vybavte všetko potrebné jednoducho a online z pohodlia domova

loaniconclanok-r211.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.