Výhody Karty Levičana – www.vyhodykariet.sk

Bratislava 14. mája (TASR-OTS) - Karta Levičana - VýhodyKariet.sk poskytuje zľavy v Leviciach a okolí. Karta Levičana je mestská karta pre skvalitnenie a zlacnenie života obyvateľov.

Bratislava 14. mája (TASR-OTS) - Karta Levičana - VýhodyKariet.sk poskytuje zľavy v Leviciach a okolí. Karta Levičana je mestská karta pre skvalitnenie a zlacnenie života obyvateľov v Leviciach a okolí (zľavy, akcie, súťaže). Zľavy v Leviciach sú na tovary, služby, stravovanie, zábavu, kultúru, ubytovanie, relax, wellness, vzdelávanie, cestovanie, a omnoho viac. Zľavy a iné výhody kariet ktoré Vám Karta Levičana ponúka nájdete na www.vyhodykariet.sk – Zoznam zákazníckych kariet a ich výhod. Na www.vyhodykariet.sk sú aj zľavy ktoré ponúka dm karta, coop karta, dračik karta, fotolab karta, trinity karta, tipsport karta, fann karta, shell karta, bratislavská karta, pneubox karta, terno karta, smart karta, liptov karta, ral karta. Zákaznícke karty zaradené na www.vyhodykariet.sk vám umožňujú získať prehľadné informácie o výhodách ktoré karta ponúka. Zákaznícke karty a ich vernostné programy poskytujú zaujímavý tip ako ušetriť (zákaznícka karta, vernostná karta, zľavová karta, karta).

lt pop

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.