Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Výhody Karty Levičana – www.vyhodykariet.sk

Bratislava 14. mája (TASR-OTS) - Karta Levičana - VýhodyKariet.sk poskytuje zľavy v Leviciach a okolí. Karta Levičana je mestská karta pre skvalitnenie a zlacnenie života obyvateľov.

Bratislava 14. mája (TASR-OTS) - Karta Levičana - VýhodyKariet.sk poskytuje zľavy v Leviciach a okolí. Karta Levičana je mestská karta pre skvalitnenie a zlacnenie života obyvateľov v Leviciach a okolí (zľavy, akcie, súťaže). Zľavy v Leviciach sú na tovary, služby, stravovanie, zábavu, kultúru, ubytovanie, relax, wellness, vzdelávanie, cestovanie, a omnoho viac. Zľavy a iné výhody kariet ktoré Vám Karta Levičana ponúka nájdete na www.vyhodykariet.sk – Zoznam zákazníckych kariet a ich výhod. Na www.vyhodykariet.sk sú aj zľavy ktoré ponúka dm karta, coop karta, dračik karta, fotolab karta, trinity karta, tipsport karta, fann karta, shell karta, bratislavská karta, pneubox karta, terno karta, smart karta, liptov karta, ral karta. Zákaznícke karty zaradené na www.vyhodykariet.sk vám umožňujú získať prehľadné informácie o výhodách ktoré karta ponúka. Zákaznícke karty a ich vernostné programy poskytujú zaujímavý tip ako ušetriť (zákaznícka karta, vernostná karta, zľavová karta, karta).

lt pop

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Záchrana planéty sa začína v domácnostiach.

7 h

Secesná ostrovanka, ktorá bez zbytočných rečí už vyše sto rokov rozumie tej najnáročnejšej slovenskej i svetovej klientele.

7 h

Vďaka našim jednoduchým radám, ako správne pracovať so želé či želatínou, pripravíte krásne zákusky ako z cukrárne. Poďme na to!