Vylepšený multihosting s 80% zľavou

Multihosting od spoločnosti ACTIVE 24 je riešením, ktoré ponúka možnosť spravovania 5 až 10 domén na jednom hostingu a za jednu cenu. Multihostingové balíčky sú vhodným riešením pre tých, ktorí potr

Multihosting od spoločnosti  ACTIVE 24 je riešením, ktoré ponúka možnosť spravovania 5 až 10 domén na jednom hostingu a za jednu cenu.Multihostingové balíčky sú vhodným riešením pre tých, ktorí potrebujú efektívne hostovať viac domén pod jedným webhostingom.

Multihosting obsahuje všetko, čo webová prezentácia potrebuje – diskový priestor, e-maily, databázu, skripty, FTP prístup, cron. Hostovanie jednej domény na multihostingu ACTIVE 24 vyjde štandardne len na 1 € za mesiac. Teraz ho navyše dostanete s 80% zľavou.  Za 1 € mesačne tak teraz môžete hostovať až 5 webov.

Ako multihosting funguje?

K dispozícii sú dva varianty multihostingových balíčkov : HOME a BUSINESS. Diskovú kvótu balíčkov 5 a 10 GB je možné rozdeliť medzi 5 až 10 samostatných virtuálnych serverov (webhostingov). Stačí určiť, na akej doméne webhosting pobeží. Vrámci jednotlivých serverov ďalej môžete prerozdeliť kvótu medzi web, e-maily a databázu. Kvóty je možné ľubovoľne a jednoducho podľa potreby meniť a prenastavovať. K jednotlivým virtuálnym serverom (webhostingom) potom ľahko zapnete i databázu.

Vylepšený Multihosting s 80% zľavou

Pôvodnú ponuku multihostingu sme v ACTIVE 24 ešte vylepšili a prinášame tak ešte viac služieb a teraz za výrazne zníženú cenu s 80% zľavou.

V čom je multihosting teraz ešte lepší?

V ACTIVE 24 naslúchame potrebám našich zákazníkov a preto sme multihosting ešte vylepšili. Pridali sme možnosť vytvoriť viac samostatných FTP prístupov, celkovo je možné pre každý webhosting (virtuálny server) v rámci balíčka zriadiť až 5 samostatných FTP prístupov. Pre každý webhosting (virtuálny server) v rámci oboch balíčkov je možné nastaviť až 5 e-mailových aliasov, teda celkom 25 pre balíček HOME a 50 pre balíček BUSINESS, aliasy pre web sú naďalej neobmedzené.

K obom balíčkom a každému webhostingu (virtuálnemu serveru) sme pridali možnosť prezerania error logu vlastného webového servera. Ku každému podadresáru v koreňovom adresári umožňujeme automaticky vytvoriť doménu III. úrovne, ktorá sa bude presmerovávať do rovnomenného adresára.

So zákazníckou podporou 24 hodín denne

Jednotlivé virtuálne servery si zákazník spravuje sám v online Zákazníckom centre. V prípade potreby je k dispozícii 24/7 zákaznícka podpora.  Zákazníci sa na našu nonstop podporu môžu kedykoľvek obrátiť s akoukoľvek požiadavkou týkajúcou sa našich služieb.

Pridanou hodnotou hostovania domény ACTIVE 24 je možnosť výberu operačného systému Linux a Windows, neobmedzený prenos dát do SIX-u, možnosť hostovania open source redakčných systémov a ich inštalácia na jedno kliknutie, možnosť publikovania webových aplikácií pomocou nástroja Micrisoft WebMatrix a silné technické zázemie spoločnosti s dlhoročnou tradíciou. S vylepšeným multihostingom s 80% zľavou teraz môžete hostovať 5 webov len za 1 € mesačne a 10 webov len za 2 € mesačne.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.