Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Vylepšený multihosting s 80% zľavou

Multihosting od spoločnosti ACTIVE 24 je riešením, ktoré ponúka možnosť spravovania 5 až 10 domén na jednom hostingu a za jednu cenu. Multihostingové balíčky sú vhodným riešením pre tých, ktorí potr

Multihosting od spoločnosti  ACTIVE 24 je riešením, ktoré ponúka možnosť spravovania 5 až 10 domén na jednom hostingu a za jednu cenu.Multihostingové balíčky sú vhodným riešením pre tých, ktorí potrebujú efektívne hostovať viac domén pod jedným webhostingom.

Multihosting obsahuje všetko, čo webová prezentácia potrebuje – diskový priestor, e-maily, databázu, skripty, FTP prístup, cron. Hostovanie jednej domény na multihostingu ACTIVE 24 vyjde štandardne len na 1 € za mesiac. Teraz ho navyše dostanete s 80% zľavou.  Za 1 € mesačne tak teraz môžete hostovať až 5 webov.

Ako multihosting funguje?

K dispozícii sú dva varianty multihostingových balíčkov : HOME a BUSINESS. Diskovú kvótu balíčkov 5 a 10 GB je možné rozdeliť medzi 5 až 10 samostatných virtuálnych serverov (webhostingov). Stačí určiť, na akej doméne webhosting pobeží. Vrámci jednotlivých serverov ďalej môžete prerozdeliť kvótu medzi web, e-maily a databázu. Kvóty je možné ľubovoľne a jednoducho podľa potreby meniť a prenastavovať. K jednotlivým virtuálnym serverom (webhostingom) potom ľahko zapnete i databázu.

Vylepšený Multihosting s 80% zľavou

Pôvodnú ponuku multihostingu sme v ACTIVE 24 ešte vylepšili a prinášame tak ešte viac služieb a teraz za výrazne zníženú cenu s 80% zľavou.

V čom je multihosting teraz ešte lepší?

V ACTIVE 24 naslúchame potrebám našich zákazníkov a preto sme multihosting ešte vylepšili. Pridali sme možnosť vytvoriť viac samostatných FTP prístupov, celkovo je možné pre každý webhosting (virtuálny server) v rámci balíčka zriadiť až 5 samostatných FTP prístupov. Pre každý webhosting (virtuálny server) v rámci oboch balíčkov je možné nastaviť až 5 e-mailových aliasov, teda celkom 25 pre balíček HOME a 50 pre balíček BUSINESS, aliasy pre web sú naďalej neobmedzené.

K obom balíčkom a každému webhostingu (virtuálnemu serveru) sme pridali možnosť prezerania error logu vlastného webového servera. Ku každému podadresáru v koreňovom adresári umožňujeme automaticky vytvoriť doménu III. úrovne, ktorá sa bude presmerovávať do rovnomenného adresára.

So zákazníckou podporou 24 hodín denne

Jednotlivé virtuálne servery si zákazník spravuje sám v online Zákazníckom centre. V prípade potreby je k dispozícii 24/7 zákaznícka podpora.  Zákazníci sa na našu nonstop podporu môžu kedykoľvek obrátiť s akoukoľvek požiadavkou týkajúcou sa našich služieb.

Pridanou hodnotou hostovania domény ACTIVE 24 je možnosť výberu operačného systému Linux a Windows, neobmedzený prenos dát do SIX-u, možnosť hostovania open source redakčných systémov a ich inštalácia na jedno kliknutie, možnosť publikovania webových aplikácií pomocou nástroja Micrisoft WebMatrix a silné technické zázemie spoločnosti s dlhoročnou tradíciou. S vylepšeným multihostingom s 80% zľavou teraz môžete hostovať 5 webov len za 1 € mesačne a 10 webov len za 2 € mesačne.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.