Ako prestať fajčiť

Povedzte STOP fajčeniu! Bojujte o vlastné zdravie, krásu a život bez cigarety za 130 €. Terapia trvá hodinu a zbaví vás závislosti už dnes.

Terapia trvá hodinu a zbaví vás závislosti už dnes.

Darujte sebe alebo svojim blízkym ZDRAVIE!

Je tu najmodernejšia - jednoduchá, prírodná, rýchla a zaručená metóda odvykania od fajčenia! Využite uvádzaciu 50% cenu terapie, ktorá sa rovná takmer tomu, čo priemerný fajčiar zaplatí za 2 mesiace za cigarety (nízka cena za možnosť predĺžiť si život).

Ako to prebieha?

Počas úvodného stretnutia terapeut zaznamená kľúčové ukazovatele fajčiara, jeho zvyky a osobné údaje. Tieto dáta sa potom naprogramujú do patentovaného RISE® zariadenia, kde softvér vytvorí individuálny terapeutický program. Na základe elektrickej stimulácie ušných lalokov, tzv. ušnej terapie (aurikuloterapie), RISE®zariadenie pôsobí slabým elektrickým prúdom na kľúčové body ušného laloka.

Špeciálna mikromasáž pomáha pri rozbití jedovatých látok z tabaku nahromadených v orgánoch po rokoch fajčenia. Zvyšuje uvoľňovanie endorfínov ( hormónov šťastia) v tele, ktoré „pokryjú“ nikotínové molekuly a zablokujú receptory, ktoré sú zodpovedné za závislosť na tabaku. Tým sa zabráni túžbe po ďalšom prísune nikotínu do tela a tým aj chuti fajčiť.

Terapia trvá asi 1 hodinu a možno ju zopakovať v prípade ťažkej závislosti - bezplatne.

Výhoda metódy KsF?

Nebudete pociťovať abstinenčnú nikotínovú krízu, pretože už naň nebudete mať chuť. Chuť na nikotín zmizne hneď po terapii. Budete existovať v bezstresovom stave, bez rizika túžby jesť viac. Potlačí sa fyzická chuť na cigarety.

IQS(KSF) pomáha prekonať závislosť na fajčení, s ktorým sa stretávajú ľudia na celom svete. IQS zvyšuje informovanosť o fajčení a bude sa snažiť zabezpečiť, aby program bol vhodný pre splnenie rôznych potrieb fajčiarov, ktorí naozaj chcú prestať fajčiť.

Spojili sme sily s poprednými autoritami v oblasti odvykania od fajčenia, aby fajčiari mali možnosť si vyskúšať tento unikátny program.

zákrok trvá asi hodinu a možno ho zopakovať bezplatne v prípade ťažkej závislosti.

Pomôžeme Vám v príjemnom prostredí zbaviť sa tejto závislosti jednoducho a bezbolestne už za 1 hodinu terapie.

Ďalšie informácie

Sme súčasťou franchizovej spoločnosti Quit Smoking International, ktorej poslanie je pomáhať fajčiarom         na celom svete prestať fajčiť! IQS globálna sieť sa teraz skladá z významných partnerov z celého sveta (Európa, Severná Amerika, Južná Amerika, Ázia), ktorí efektívne rozvíjajú systém IQS v niekoľkých krajinách.

Chcete poznať skutočný vek svojich pľúc vzhľadom na ich opotrebenie fajčením? Chcete vedieť aká je funkčnosť Vašich pľúc? Chcete poznať hodnotu CO (oxid uhoľnatý) vo Vašom tele?

Každý klient, ktorý absolvuje terapiu, získa meranie skutočného veku svojich pľúc na spirometri LungLife™ a meranie obsahu  CO (oxidu uhoľnatého) v dychu  pomocou prístroja Smokerlyzer - dychového monitora pre fajčiarov bezplatne.

Rezervácia termínu v rámci nitrianskeho a trnavského kraja je nutná  telefonicky alebo e-mailom:

KSF Nitra – Končím s Fajčením
Coboriho 1
949 01 Nitra
recepcia: 00421 910 567 999 alebo 0908 721 558
nitra@koncimsfajcenim.sk, trnava@koncimsfajcenim.sk
www.koncimsfajcenim.sk

koniec_cigaretam-r276.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu