ZlavaDna.sk dosiahla rekordný kvartál

OTS: ZlavaDna. sk dosiahla rekordný kvartál ZlavaDna. sk predala za prvé tri mesiace 165.

OTS: ZlavaDna.sk dosiahla rekordný kvartál ZlavaDna.sk predala za prvé tri mesiace 165.000 kupónov v celkovej hodnote 2,5 milióna eur

Bratislava 17. mája (TASR-OTS) - Najväčší portál kolektívneho nakupovania na Slovensku - ZlavaDna.sk, zverejnila predajné čísla za prvý kvartál roku 2012. Za prvé tri mesiace tohto roku ZlavaDna.sk dosiahla tržby na úrovni 2,5 milióna eur, čo predstavuje 75-% medziročný nárast predaja.

Pozitívny trend vo vývoji predaja ZlavaDna.sk dokazuje, že koncept kolektívneho nakupovania nebol len módnou vlnou, ako mnohí predpovedali. Zákazníci navyše začali uprednostňovať drahšie a exkluzívnejšie ponuky, čo dokazuje aj zvyšujúca sa priemerná cena objednávky na našom portáli. Tá sa od začiatku minulého roku zdvojnásobila z 11 € na 22 €. Mení sa tiež štruktúra našich klientov – okrem klientov, ktorí sa k nám vracajú, sa nám darí osloviť napr. aj partnerov z oblasti finančných inštitúcií a zdravotníctva. Veľmi predávané sú u nás v ostatnej dobe aj luxusné ubytovania od exkluzívnych partnerov, hovorí Zdenko Hoschek, konateľ portálu ZlavaDna.sk.

ZlavaDna.sk je od svojho vzniku v októbri 2010 jednotkou na trhu kolektívneho nakupovania na Slovensku. Dlhodobo si drží prvenstvo v návštevnosti (35.000 unikátnych návštevníkov / deň) počte predaných kupónov za mesiac (50.000 / marec), vo veľkosti mailingovej databázy zákazníkov (160.000) a aj v obrate. Za rok a pol svojej existencie priniesla svojim zákazníkom 3666 akcií od 1703 partnerov a ušetrila im takmer 18.000.000 €.

Pre ďalšie informácie kontaktujte: Simona Cagalincová PR & Marketing manažér 0905 580 523 cagalincova@zlavadna.sk www.zlavadna.sk

mš pop

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.