ZlavaDna.sk dosiahla rekordný kvartál

OTS: ZlavaDna. sk dosiahla rekordný kvartál ZlavaDna. sk predala za prvé tri mesiace 165.

OTS: ZlavaDna.sk dosiahla rekordný kvartál ZlavaDna.sk predala za prvé tri mesiace 165.000 kupónov v celkovej hodnote 2,5 milióna eur

Bratislava 17. mája (TASR-OTS) - Najväčší portál kolektívneho nakupovania na Slovensku - ZlavaDna.sk, zverejnila predajné čísla za prvý kvartál roku 2012. Za prvé tri mesiace tohto roku ZlavaDna.sk dosiahla tržby na úrovni 2,5 milióna eur, čo predstavuje 75-% medziročný nárast predaja.

Pozitívny trend vo vývoji predaja ZlavaDna.sk dokazuje, že koncept kolektívneho nakupovania nebol len módnou vlnou, ako mnohí predpovedali. Zákazníci navyše začali uprednostňovať drahšie a exkluzívnejšie ponuky, čo dokazuje aj zvyšujúca sa priemerná cena objednávky na našom portáli. Tá sa od začiatku minulého roku zdvojnásobila z 11 € na 22 €. Mení sa tiež štruktúra našich klientov – okrem klientov, ktorí sa k nám vracajú, sa nám darí osloviť napr. aj partnerov z oblasti finančných inštitúcií a zdravotníctva. Veľmi predávané sú u nás v ostatnej dobe aj luxusné ubytovania od exkluzívnych partnerov, hovorí Zdenko Hoschek, konateľ portálu ZlavaDna.sk.

ZlavaDna.sk je od svojho vzniku v októbri 2010 jednotkou na trhu kolektívneho nakupovania na Slovensku. Dlhodobo si drží prvenstvo v návštevnosti (35.000 unikátnych návštevníkov / deň) počte predaných kupónov za mesiac (50.000 / marec), vo veľkosti mailingovej databázy zákazníkov (160.000) a aj v obrate. Za rok a pol svojej existencie priniesla svojim zákazníkom 3666 akcií od 1703 partnerov a ušetrila im takmer 18.000.000 €.

Pre ďalšie informácie kontaktujte: Simona Cagalincová PR & Marketing manažér 0905 580 523 cagalincova@zlavadna.sk www.zlavadna.sk

mš pop

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.