ZlavaDna.sk dosiahla rekordný kvartál

OTS: ZlavaDna. sk dosiahla rekordný kvartál ZlavaDna. sk predala za prvé tri mesiace 165.

OTS: ZlavaDna.sk dosiahla rekordný kvartál ZlavaDna.sk predala za prvé tri mesiace 165.000 kupónov v celkovej hodnote 2,5 milióna eur

Bratislava 17. mája (TASR-OTS) - Najväčší portál kolektívneho nakupovania na Slovensku - ZlavaDna.sk, zverejnila predajné čísla za prvý kvartál roku 2012. Za prvé tri mesiace tohto roku ZlavaDna.sk dosiahla tržby na úrovni 2,5 milióna eur, čo predstavuje 75-% medziročný nárast predaja.

Pozitívny trend vo vývoji predaja ZlavaDna.sk dokazuje, že koncept kolektívneho nakupovania nebol len módnou vlnou, ako mnohí predpovedali. Zákazníci navyše začali uprednostňovať drahšie a exkluzívnejšie ponuky, čo dokazuje aj zvyšujúca sa priemerná cena objednávky na našom portáli. Tá sa od začiatku minulého roku zdvojnásobila z 11 € na 22 €. Mení sa tiež štruktúra našich klientov – okrem klientov, ktorí sa k nám vracajú, sa nám darí osloviť napr. aj partnerov z oblasti finančných inštitúcií a zdravotníctva. Veľmi predávané sú u nás v ostatnej dobe aj luxusné ubytovania od exkluzívnych partnerov, hovorí Zdenko Hoschek, konateľ portálu ZlavaDna.sk.

ZlavaDna.sk je od svojho vzniku v októbri 2010 jednotkou na trhu kolektívneho nakupovania na Slovensku. Dlhodobo si drží prvenstvo v návštevnosti (35.000 unikátnych návštevníkov / deň) počte predaných kupónov za mesiac (50.000 / marec), vo veľkosti mailingovej databázy zákazníkov (160.000) a aj v obrate. Za rok a pol svojej existencie priniesla svojim zákazníkom 3666 akcií od 1703 partnerov a ušetrila im takmer 18.000.000 €.

Pre ďalšie informácie kontaktujte: Simona Cagalincová PR & Marketing manažér 0905 580 523 cagalincova@zlavadna.sk www.zlavadna.sk

mš pop

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.