Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Ste spokojný s dizajnom vašej platobnej karty?

Všetky debetné platobné karty od teraz vydávané klientom Prima banky už majú nový dizajn. Je to ďalší krok v procese rebrandingu, ktorým banka aktuálne prechádza.

„Banka je momentálne v poslednej fáze rebrandingu a práve karty sú jedny z prvých a veľmi dôležitých nosičov, prostredníctvom ktorých sa klienti zoznámia s našim novým vizuálnym štýlom,“ povedal Dušan Viszt, riaditeľ odboru marketingu a komunikácie.

Prima banka v súčasnosti vydáva tri typy debetných platobných kariet – Maestro, MasterCard Standard a MasterCard Gold. Všetky vydávané karty sú medzinárodné, dajú sa použiť na bezhotovostné platby a výbery z bankomatov doma aj v zahraničí a na platenie za nákupy na internete. Prostredníctvom bankomatov našej banky je možné si kedykoľvek zmeniť PIN ku karte, dobiť si kredit mobilných operátorov, alebo si skontrolovať zostatok na účte. Embosované karty MasterCard sú vybavené technológiou PayPass slúžiacou na rýchle bezkontaktné platby, do výšky 20 € bez zadania PIN čísla.

Každý klient s Osobným účtom dostane od banky kartu bez poplatku a navyše je odmeňovaný za jej používanie – z každého nákupu plateného kartou dostane späť 0,5 % z hodnoty nákupu.

Banka už odštartovala aj rebranding bankomatov, v mesiaci jún by malo dôjsť k zmene vizuálu celej bankomatovej siete.

Prima banka je momentálne v procese rebrandingu, po predstavení nového obchodného mena a loga banky z konca roka 2011 dochádza postupne aj k ďalším zmenám. Postupne pripravuje nové produkty a služby a tiež rozšírenie pobočkovej a bankomatovej siete po celom Slovensku.

Prima banka Slovensko, a.s., pôsobí na trhu od roku 1993. Je jednotkou na trhu v poskytovaní služieb pre mestá a obce. V súčasnosti sa zameriava najmä na rozvoj retailového bankovníctva. V súlade s touto dlhodobou stratégiou zvyšuje dostupnosť služieb pre klientov rozširovaním siete pobočiek a bankomatov. S počtom obchodných miest 81 je piatou najväčšou bankou na Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii 137 bankomatov. Pri svojich produktoch a procesoch sa zameriava najmä na jednoduchosť, rýchlosť a výhodnosť.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.