Tatra banka vydáva karty k účtu na počkanie

Uvažujete o zmene účtu? Len v Tatra banke získate k balíku služieb plne funkčnú debetnú kartu už pri prvej návšteve pobočky.

Uvažujete o zmene účtu? Len v Tatra banke získate k balíku služieb plne funkčnú debetnú kartu už pri prvej návšteve pobočky.

Tatra banka ako prvá banka na Slovensku prináša službu Karta na počkanieTB. To znamená, že novú aj náhradnú kartu Visa Electron vám vydá spolu s PIN kódom na počkanie priamo v pobočke.

Študenti teraz získajú Roxy a Quiksilver karty

Pozrite si nové detské karty s Tweetym a Batmanom

Hlavnou výhodou je, že pri kúpe balíka služieb odídete z banky už pri prvej návšteve s plne funkčným účtom s platobnou kartou. Rovnako, ak kartu stratíte alebo sa vám poškodí, náhradnú dostanete na počkanie v pobočke a nemusíte už na ňu čakať, často až 10 dní.

Zvýhodnené spoplatnenie pre každého

Karta na počkanieTB je súčasťou balíka služieb Tatra PersonalTB, ktorý príjemne prekvapí tak obsahom, ako aj cenou. Nemusíte počítať, koľko transakcií zrealizujete, platiť kartou, vyberať hotovosť z bankomatov Tatra banky a platiť účty cez Internet banking  môžete neobmedzene často, pričom mesačný poplatok sa dá znížiť až o 100 %.

Zistite, na ktoré zvýhodnené spoplatnenie sa kvalifikujete

kartanapockanieclanok-r405.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.