Poznáte službu Texty na kľúč?

Úspešné podnikanie a kvalitná a rýchla komunikácia v dnešnom svete nepoznajú hranice. Rozhodne nie tie jazykové! Určite vám záleží na tom, aby komunikácia vášho podnikania mala punc.

Úspešné podnikanie a kvalitná a rýchla komunikácia v dnešnom svete nepoznajú hranice. Rozhodne nie tie jazykové! Určite vám záleží na tom, aby komunikácia vášho podnikania mala punc a kvalitný jazykový základ. Viete, že čitateľsky atraktívne písanie sa dá objednať?

Nestíhate pripravovať zaujímavé PR články, ktoré by boli pre čitateľov atraktívne a zaujali vašich zákazníkov od prvej vety? Načo sa trápiť zdĺhavým vytváraním pútavých textov, keď vám ide od ruky biznis? Vyberte si spoľahlivého partnera na vašu komunikáciu a texty na kľúč podľa prísnych požiadaviek prenechajte skúseným odborníkom.

Vieme, aké náročné môže byť písanie kvalitných tlačových správ, príprava webového obsahu, vymýšľanie dokumentov, ktoré splnia prísne požiadavky firemnej komunikácie. „Náš tím je plný profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami z mediálnej oblasti, sú to redaktori, jazykoví korektori i skúsení PR manažéri, ktorým písanie prináša radosť. Na základe mnohoročnej praxe si trúfame ponúknuť kvalitné PR články zostavené podľa požiadaviek klientov, pripravíme pre vás tlačovú správu, webový obsah i newsletter na kľúč,“ vysvetľuje konateľka spoločnosti Media Support Miroslava Ryšková.

V hektických časoch zaváži každá minúta. Služba texty na kľúč ponúka expresné dodanie objednaných dokumentov do mailovej schránky v priebehu 12 hodín. Dlhé roky novinárskych skúseností sa podpisujú pod články s lifestylovými i bulvárnymi témami, PR článok či text z rôznych oblastí pripravíme priamo na kľúč. Hlavnou náplňou našej činnosti je napísať tlačovú správu, zhotoviť PR články na objednávku, zabezpečiť jazykové korektúry a štylizácie textov, prípadne mediálne poradenstvo.

Výhodou textov na kľúč je dokument napísaný priamo na mieru, no medzi vyhľadávané služby patria PR články na objednávku, pomáhame klientom zostaviť tlačovú správu, zhotoviť článok, skontrolovať text, pripraviť newsletter, vytvoriť webový obsah, preveriť pravopis a upraviť štylizáciu zhotovených dokumentov. Dlhodobými skúsenosťami z mediálnej oblasti vám garantujeme atraktívny obsah pre cieľových zákazníkov alebo čitateľov tak, aby sme splnili aj náročné požiadavky na komunikovaný obsah.

AKO PÍŠEME? Publikované články i tlačové správy nájdete v sekcii Ukážky textov na webovej stránke www.textynakluc.sk.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.