Aj televízia môže zlepšovať vzťahy

Neradi sa vzdávate obľúbeného programu pre pokoj v domácnosti? S televíziou v počítači už s takouto komplikáciou nemusíte bojovať.

Neradi sa vzdávate obľúbeného programu pre pokoj v domácnosti? S televíziou v počítači už s takouto komplikáciou nemusíte bojovať.

Už sú preč dni, keď ste pred televízorom museli najprv zvíťaziť nad členmi rodiny, ktorí mali iné televízne plány. Ak sú pre vás televízne kompromisy ťažkou skúškou, vydýchnite si. Žiaden šampionát vám tento rok neutečie, lebo počítač si s FiberTV ľahko premeníte na televízor alebo si zápasy pozriete z archívu kedy vám to bude vyhovovať. Ak máte doma FiberTV, užívať si môžete unikátnu novinku - službu TV v počítači, s ktorou môžete sledovať až pätnásť obľúbených staníc na vašom notebooku či počítači. Práve ona vám zabezpečí, že majstrovstvá Európy vo futbale si môžete tentoraz pozrieť nerušene vo svojom obľúbenom „kúte“, kým vo vedľajšej izbe si fanúšikovia dizajnu vychutnávajú napríklad novú sériu programov o bývaní. Pozeráte si to svoje, nemusíte sa prispôsobovať, a čo je najlepšie, nemusíte ani kupovať ďalší televízor.

Ak by ste si predsa len pre množstvo práce nestihli pozrieť večerný zápas, nič nie je stratené. S TV archívom FiberTV si totiž môžete vytiahnuť vysielanie 17-tich obľúbených televíznych staníc aj týždeň dozadu a pritom netreba vopred myslieť ani na nahrávanie programu. Televízne vysielanie si tak plánujete úplne podľa seba. S FiberTV ste skutočným pánom svojho času a televízie. Presvedčte sa o výhodách sami. Podrobnejšie informácie nájdete na www.orangedoma.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu