Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Online pôžička za férových podmienok

Záujem Slovákov o spotrebné úvery narastá. Na jar tohto roka dosiahol dokonca historické maximum od zavedenia spoločnej európskej meny.

Záujem Slovákov o spotrebné úvery narastá. Na jar tohto roka dosiahol dokonca historické maximum od zavedenia spoločnej európskej meny. Podľa Národnej banky Slovenska objem požičaných zdrojov prekročil hranicu 120 miliónov €. Najčastejšími dôvodmi Slovákov požičať si sú najmä rekonštrukčné úpravy bývania, prípadne nákup elektroniky či auta.

Pôžičku si však treba vybrať pozorne. Direct banka ZUNO poskytuje bezúčelový úver bez ručiteľa do výšky 20 000 €. Férová je aj úroková sadzba – pohybuje sa od 7,9 % ročne. „Od konca marca, kedy banka začala ponúkať spotrebný úver bez poplatku za poskytnutie a vedenie, sa požičané sumy pohybujú v priemere okolo 4 000 €,“ hovorí Tomáš Kuna, riaditeľ ZUNO na Slovensku a v Česku.

Dôležitú úlohu pri výbere úveru zohráva nielen výška úrokovej sadzby, ale aj dostupnosť úveru či transparentnosť podmienok. V procese vybavovania totiž môžu klienti natrafiť na poplatky, ktoré výslednú požičanú sumu značne navýšia. S úverom od ZUNO sa však nespájajú žiadne poplatky.  Navyše banka klientom ponúka mesiac splátkových prázdnin.

Prieskumy tiež ukázali, že okrem výšky sadzby kladie takmer 50 % záujemcov o pôžičku od banky najväčší dôraz na rýchlosť vybavenia úveru a jednoduchú administratívu. Klienti ZUNO požiadajú o úver pár klikmi na internete, rovnakým spôsobom odovzdajú potrebné dokumenty a o nič iné sa nemusia starať.

Náš tip: Požičajte si bez zbytočných poplatkov od 7,9 % ročne a vybavte všetko potrebné jednoducho a online z pohodlia domova

108_green-490-r700.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?