Online pôžička za férových podmienok

Záujem Slovákov o spotrebné úvery narastá. Na jar tohto roka dosiahol dokonca historické maximum od zavedenia spoločnej európskej meny.

Záujem Slovákov o spotrebné úvery narastá. Na jar tohto roka dosiahol dokonca historické maximum od zavedenia spoločnej európskej meny. Podľa Národnej banky Slovenska objem požičaných zdrojov prekročil hranicu 120 miliónov €. Najčastejšími dôvodmi Slovákov požičať si sú najmä rekonštrukčné úpravy bývania, prípadne nákup elektroniky či auta.

Pôžičku si však treba vybrať pozorne. Direct banka ZUNO poskytuje bezúčelový úver bez ručiteľa do výšky 20 000 €. Férová je aj úroková sadzba – pohybuje sa od 7,9 % ročne. „Od konca marca, kedy banka začala ponúkať spotrebný úver bez poplatku za poskytnutie a vedenie, sa požičané sumy pohybujú v priemere okolo 4 000 €,“ hovorí Tomáš Kuna, riaditeľ ZUNO na Slovensku a v Česku.

Dôležitú úlohu pri výbere úveru zohráva nielen výška úrokovej sadzby, ale aj dostupnosť úveru či transparentnosť podmienok. V procese vybavovania totiž môžu klienti natrafiť na poplatky, ktoré výslednú požičanú sumu značne navýšia. S úverom od ZUNO sa však nespájajú žiadne poplatky.  Navyše banka klientom ponúka mesiac splátkových prázdnin.

Prieskumy tiež ukázali, že okrem výšky sadzby kladie takmer 50 % záujemcov o pôžičku od banky najväčší dôraz na rýchlosť vybavenia úveru a jednoduchú administratívu. Klienti ZUNO požiadajú o úver pár klikmi na internete, rovnakým spôsobom odovzdajú potrebné dokumenty a o nič iné sa nemusia starať.

Náš tip: Požičajte si bez zbytočných poplatkov od 7,9 % ročne a vybavte všetko potrebné jednoducho a online z pohodlia domova

108_green-490-r700.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.