Parfémy a kozmetika za akčné ceny

Hľadáte skvelé a pritom lacné parfémy? Navštívte nás na stránkach parfemy.sme.sk a nakupujte parfémy a kozmetiku v akcii.

Trápi vás pri každej návšteve parfumérie, že si z nepreberného množstva parfémov nemôžete vybrať ten váš a pritom nestratiť obsah svojej peňaženky? A pritom nájdete ešte ďalšie, ktoré sa stávajú už len snom o krásnej vôni? Tak vás pozývame na naše stránky, kde si môžete vyberať vône a kozmetiku podľa vášho vkusu a nie podľa ceny. Na parfemy.sme.sk nájdete váš parfém či kozmetiku za zlomok ceny v kamennom obchode. Nemusíte čakať na sezónne výpredaje. Tu sú skvelé ceny stále. Akčné ceny, niekedy až so 75 % zľavou, vás obdaria nielen vašim vysnívaným parfémom alebo kozmetikou, ale aj časom, ktorý ušetríte. Veľmi rýchlo nájdete presne to, čo hľadáte. Zároveň sa o produktoch dozviete viac, ako v predajniach s názvom a cenou na malej ceduľke. Nájdite si vôňu podľa zloženia, alebo značky. Alebo podľa oboch súčasne. Kozmetiku presne podľa vášho typu a potrieb. A pritom ešte ušetríte.

Na parfemy.sme.sk prebiehajú pravidelné akcie, kde si môžete vybrať parfémy a kozmetiku od svetoznámych značiek ako sú Dior, Hugo Boss, Dolce Gabani, Bvlgari, Lancome, Dkny, Versace, Boujours, Max Factor, či Vichy a mnoho ďalších a pritom ušetriť. Dozviete sa tu o všetkých novinkách zo sveta vôní a kozmetiky, zakúpiť testery a tak skúšať nové veci. Budete vždy v obraze, vždy In.

Nechajte sa rozmaznávať a nakúpte si svoje obľúbené vône a kozmetiku za najnižšie možné ceny.

Sadnite si pohodlne do obľúbeného kresla a vyberajte si v pohodlí vášho domova. Majte radosť z nakupovania nového parfému či kozmetiky a šetrite vaše peniaze i čas. Veď nakupovanie sa môže stať radosťou.

Predávajúcim a prevádzkovateľom internetového obchodu parfemy.sme.sk je Internet Shop s.r.o, Zámocká 30, 81101 Bratislava. Okrem kompletného sortimentu, dobrých cien a jednoduchého nákupu ponúka obchod aj sprievodné služby, ktoré stoja za to.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.