SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

Najdokonalejší pivný zážitok

Sto ľudí, sto chutí. Ak je reč o gastronomických zážitkoch, názory sa líšia. A v tom je nakoniec aj tá krása. Keď sa však spomenie zlatistý mok, všetci znalci svorne tvrdia, že ....

Sto ľudí, sto chutí. Ak je reč o gastronomických zážitkoch, názory sa líšia. A v tom je nakoniec aj tá krása. Keď sa však spomenie zlatistý mok, všetci znalci svorne tvrdia, že jeho najdokonalejšiu chuť v tej najautentickejšej podobe si vychutnajú v ležiackych pivniciach pivovaru, kde ho čapujú priamo z ležiackeho tanku. Zhodujú sa v tom, že ide o naozaj jedinečnú skúsenosť.

Je to niečo neopísateľné. Našim hosťom o tom rozprávame každý deň a dúfam, že sa tam raz aj oni dostanú. Naši najlepší zamestnanci majú dokonca sľúbenú odmenu v podobe návštevy Plzenského Prazdroja, a preto verím, že tam veľmi skoro pôjdu so mnou, aby to na vlastné oči zažili, pretože okrem samotného piva v jeho najdokonalejšej forme ide aj o tú celkovú atmosféru, ktorá je neopakovateľná,“ rozpráva druhý vicemajster sveta v súťaži Pilsner Urquell International Master Bartender 2011 a majiteľ úspešnej košickej reštaurácie Peter Škripko.

Lenže nie každý má možnosť uskutočniť takúto návštevu. Vďaka unikátnej technológii čapovania piva tzv. pivným tankom si môžu tento zážitok dopriať už aj fajnšmekri na Slovensku. Do ich obľúbených podnikov totiž pravidelne prichádza to najčerstvejšie nepasterizované pivo priamo z legendárneho plzenského pivovaru. V špeciálne upravených cisternách a kontajneroch sa do vybraných tankových prevádzok z Plzne nevezie len samotné pivo, ale aj spomínaná atmosféra ležiackych pivníc.

„Vďaka procesu prepravy, skladovania a servírovania si môžeme vychutnávať nepasterizované pivo Pilsner Urquell z tanku, akoby sme ho pili priamo v plzenskom pivovare. Prepracovaný technologický proces zabraňuje, aby pivo prichádzalo do styku s kyslíkom, takže nezvetráva, čo má pozitívny vplyv na jeho kvalitu a chuťovú trvanlivosť. Tankové pivo je zároveň optimálne sýtené, čo ešte zvýrazňuje jeho prirodzený charakter a plnosť chuti,“ hovorí starší obchodný sládok Plzenského Prazdroja Václav Berka a pripomína, že pivo je tak od začiatku do konca v ideálnych podmienkach.

Tankové prevádzky Pilsner Urquell predstavujú úspešný koncept pivných pubov, v ktorých si môžete vychutnať unikátny zážitok z nepasterizovaného piva Pilsner Urquell. Nájdete ich po celom Slovensku. Bratislava má s desiatimi prevádzkami najsilnejšie zastúpenie. Vaše obľúbené nepasterizované pivo vám načapujú z tanku v týchto prevádzkach: Prazdroj, Kolkovna Eurovea, Kolkovna River Park, Beer Palace, Reštaurácia Alfa, Reštaurácia Saratov, Plzeňský Prazdroj, Hockey Club, Reštaurácia u Bizóna, U Deda. V Nitre ho nájdete v Irish Times Pube, Trnava čapuje v Pivárni Pilsner Urquell a v Piešťanoch môžete spoznať jeho chuť v Indians Pube. Trio novootvorených prevádzok nájdete už aj v Košiciach – Camelot, Pub u Kohúta a Pilsner Urquell Pub. Nezaostáva ani Banská Bystrica, kde vám načapujú nepasterizovanú Plzeň v Pilsner Urquell Restaurant. Pivný zážitok prináša na Záhorie podnik AG Play v Senici a najčerstvejšie pivo neobišlo ani Pezinok v podobe podniku Pura Vida, či Plzenskú reštauráciu v Malackách.

Viac na www.pilsner-urquell.sk

LEN PRE OSOBY STARŠIE AKO 18 ROKOV

www.promileinfo.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Čo bude toto leto in?
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Čo bude toto leto in?
  2. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  5. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  6. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Kam smerujú peniaze bohatých?
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 8 262
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 901
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 165
  4. Kam smerujú peniaze bohatých? 3 385
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 325
  6. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 3 094
  7. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú 2 665
  8. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 2 656
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Týchto 5 beauty trendov musíte vyskúšať


INZERCIA 14 h

Magazín Leto v Rakúsku 2025 nájdete vložený v denníkoch SME a Korzár už dnes.


INZERCIA 21. máj

Vychováva mladé talenty a učí ich disciplíne.


INZERCIA 20. máj

Zistite, ako sa buduje pracovné prostredie, v ktorom nemajú predsudky miesto.


INZERCIA 20. máj
SkryťZatvoriť reklamu