Novela zákona o PZP tlačí ceny dole

Portál poistenie.sme.sk zaznamenáva za posledné dni rekordný počet motoristov, ktorí menia svoju poisťovňu pre povinné zmluvné poistenie.

BRATISLAVA 30.máj. Portál poistenie.sme.sk zaznamenáva za posledné dni rekordný počet motoristov, ktorí menia svoju poisťovňu pre povinné zmluvné poistenie, a ich záujem o jedinečnú Garanciu najnižšej ceny poistenia pre vybrané autá. „Už 1. júla vstúpi do platnosti novela zákona o PZP, podľa ktorej musia poisťovne informovať motoristov o novej cene poistného už 10 týždňov pred výročným dňom. Motoristi zacítili, že TERAZ je ta správna doba na zmenu poisťovne,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje portál poistenie.sme.sk.

Portál motoristom pri vybraných vozidlách garantuje najnižšiu cenu povinného zmluvného poistenia na trhu začínajúcu na 59 eurách ročne. „Táto ponuka je tu preto, aby motoristi nemuseli prácne vyhľadávať najlepšiu cenu PZP, tá je od nich na jedno kliknutie myšou. Garancia najnižšej ceny PZP totiž znamená, že ak vodič nájde niekde lepšiu cenu, tak ju dorovnáme a pridáme ešte extra zľavu 5%,“ povedal Martiš.

Garancia najvýhodnejšej ceny platí len do zajtrajšej polnoci 31. mája 2012.

Neváhajte a vypočítajte si cenu najvýhodnejšieho PZP už teraz na poistenie.sme.sk. Vďaka nám môžete ušetriť na PZP napríklad pri Škode Octavia aj viac ako 50 eur ročne. Takto výhodne sa pritom môžete už teraz prepoistiť bez ohľadu na to, kedy vám končí vaše aktuálne PZP.  Kto uprednostňuje telefonický kontakt, je pre neho k dispozícii aj linka 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.