Magio pláž je už otvorená – a tentoraz v olympijskom duchu!

Pravý breh Dunaja na Tyršovom nábreží bude od 31. 5. do 9. 9. rajom pre všetkých, ktorí milujú relax, aktívny oddych, šport a zábavu.

Dňa 31. mája 2012 krátko popoludní slávnostne otvorili populárnu Magio pláž generálny riaditeľ a predseda predstavenstva spoločnosti Slovak Telekom Miroslav Majoroš, primátor Bratislavy Milan Ftáčnik a prezident Slovenského olympijského výboru František Chmelár, ktorých na Magio pláž priviezol legendárny čierny londýnsky taxík. Na otvorení bola prítomná aj olympijská medailistka a majsterka sveta i Európy v plávaní Martina Moravcová. Tohtoročná Magio pláž úzko spolupracuje so Slovenským olympijským výborom a dnešným dňom sa stáva na Slovensku jedinou oficiálnou fanzónou olympijských hier v Londýne.

Aj tento rok je Magio pláž logicky členená na oddychovú a športovú zónu, priestor pre deti, priestor pre občerstvenie, zábavu a ďalšie aktivity. Pre návštevníkov, počet ktorých každoročne rastie, je k dispozícii 400 plážových lehátok a 680 miest na sedenie v dvoch plážových baroch, ktoré ponúkajú množstvo nápojov, jedál na grile a šalátov. Návštevníci tu nájdu aj Magio čitáreň ponúkajúcu pohodlné kreslá a hojdacie siete v tieni stromov. Najväčšou novinkou tohtoročnej pláže je architektúra hlavnej terasy a Magio baru, ktorý sa rozrástol o vyhliadkovú terasu, vďaka ktorej Magio pláž poskytne ešte veľkolepejší výhľad na Bratislavu.

Nadšenci plážového športu tu opäť nájdu dve ihriská na plážový volejbal, jedno multifunkčné ihrisko na plážový futbal a volejbal, ale tiež priestor na novú hru Disc golf, minifutbal, stolný tenis, bedminton, pétangue, šípky, stolný futbal a air hockey. Novinkou je spinning zóna na piesku, ktorú prináša partner MasterCard. Skvelým benefitom od spoločnosti MasterCard je aj zľava 10% na drinky pre všetkých držiteľov bratislavskej mestskej karty.

Magio pláž opäť myslí aj na rodiny s deťmi, pre ktoré sa snaží vytvoriť ideálne miesto na trávenie letných dní. Deti sa môžu tešiť na pieskový raj, detské ihrisko pre deti do 12 rokov, trampolínu, detské športové potreby a detskú toboganovú zónu „Bližšie k vode“, ktorú vybudoval hlavný partner pláže Slovenská sporiteľňa. Slovenská sporiteľňa okrem toho priniesla aj futbalovú zónu „Bližšie k zábave“ a bankomat. Ďalší partner, Západoslovenská energetika, vytvorila detskú zónu, v ktorej deti nájdu zábavné domčeky na hranie.

Počas leta nebude na Magio pláži chýbať bohatý program plný rozmanitých aktivít. Medzi pravidelné podujatia patria už tradične bezplatné lekcie angličtiny s jazykovou školou The Bridge, Knižný kolotoč s Mestskou knižnicou Petržalka, sobotné cvičenia s Body Energy Club, alebo cestovateľský klub s cestovnou agentúrou BUBO. Na pláž sa môžu opätovne tešiť aj milovníci dobrých filmov, Zlatý Bažant totiž v termíne od 17. 7. do 18. 8. prinesie na pláž priamo pod holé nebo svoje známe letné kino Bažant Kinematograf.

Keďže Magio pláž úzko spolupracuje so Slovenským olympijským výborom a predstavuje jediný oficiálny priestor pre fanúšikov olympiády na Slovensku, jej ďalšie aktivity budú tento rok súvisieť práve s očakávanou olympiádou v Londýne. Cez víkend od 8. júna do 10. júna sa bude na pláži súťažiť o balíček vstupeniek na olympiádu, 22. júna sa tu pod záštitou Slovenského olympijského výboru uskutoční zapálenie olympijského ohňa a 10. júla sa na pláži uskutoční autogramiáda Slovenského olympijského tímu.

Bohatý program je pripravený už deň po otvorení pláže ku Dňu detí. Od 10.00 do 20.00 hod. si tu budú môcť naši najmenší zahrať rozličné zábavné súťaže a hry, učiť sa tancovať, skúsiť si lukostreľbu, naberať skautskú prax, stavať hrady z piesku atď., a to všetko vďaka spolupráci s Radou mládeže Slovenska.

Magio pláž bude opäť ideálnym miestom aj pre tých, ktorí musia byť neustále zastihnuteľní. Priestor pláže je už tradične pokrytý bezplatným Wi-Fi signálom.

Aj toto leto vznikla Magio pláž vďaka spolupráci Telekomu a Magistrátu Hlavného mesta SR Bratislava. Nemalú zásluhu na tom majú však aj komerční partneri pláže. Hlavným partnerom je spoločnosť Slovenská sporiteľňa; reklamnými partnermi Západoslovenská energetika, Zlatý Bažant, Tipos a MasterCard; mediálnymi partnermi sú Zoznam.sk, TV JOJ, Rádio Expres a denník Plus jeden deň. Medzi ďalších partnerov patria Opel, Hansgrohe, The Bridge, CK BUBO, Body Energy Club a spoločnosť Rainbow.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.