Čas je vzácny, buďte jeho pánom

Chcete vidieť obľúbený program, preto si ostatné povinnosti zariaďujete podľa neho? Doba a technológie už pokročili a s takýmto scenárom je koniec.

Chcete vidieť  obľúbený program, preto si ostatné povinnosti zariaďujete podľa neho? Doba a technológie už pokročili a s takýmto scenárom je koniec. Dnes už môžete bez problémov skĺbiť prácu s televíznou zábavou. FiberTV od Orangeu ponúka viacero vymožeností, ktoré vám s tým pomôžu.

Televízny archív a možnosť nahrávania vysielania patrí k obľúbeným funkcionalitám FiberTV už niekoľko rokov. Ak ste ich ešte ste ich neskúsili, je ten pravý čas. Dostal vás niektorý z televíznych seriálov, ale stále vám pre nedostatok času uniká niektorý z dielov? Vyskúšať si TV archív sa oplatí presne v takomto prípade – keď na obľúbený program nie  je čas práve keď ho dávajú, pozriete si ho neskôr. Z archívu si môžete vytiahnuť vysielanie 17-tich obľúbených televíznych staníc aj 7 dní dozadu, a pritom netreba vopred myslieť ani na nahrávanie programu. Televízne vysielanie si tak s FiberTV plánujete úplne podľa seba, nezáleží kedy čo dávajú. A navyše ak si vybraný program nepozriete celý, môžete si ho opäť „odložiť“ a dopozerať neskôr.

S Nahrávaním si zase vopred naplánujete, čo si chcete nechať nahrávať – či už pravidelne každý deň alebo týždeň, alebo len jednorazovo keď ste práve v programe zazreli špičkový film, no v ten deň práve nebudete doma. Keby ste chceli, môžete si naraz nahrať trebárs aj vysielanie 100 televíznych staníc naraz, a pritom nepotrebujete žiadne špeciálne nahrávacie zariadenie. Úplne vám postačí Set-Top-Box. Vyskúšajte sami výhody, ktoré moderná technológia prináša a môžete zabudnúť na časový stres. Podrobnejšie informácie nájdete na www.orangedoma.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu