Čas je vzácny, buďte jeho pánom

Chcete vidieť obľúbený program, preto si ostatné povinnosti zariaďujete podľa neho? Doba a technológie už pokročili a s takýmto scenárom je koniec.

Chcete vidieť  obľúbený program, preto si ostatné povinnosti zariaďujete podľa neho? Doba a technológie už pokročili a s takýmto scenárom je koniec. Dnes už môžete bez problémov skĺbiť prácu s televíznou zábavou. FiberTV od Orangeu ponúka viacero vymožeností, ktoré vám s tým pomôžu.

Televízny archív a možnosť nahrávania vysielania patrí k obľúbeným funkcionalitám FiberTV už niekoľko rokov. Ak ste ich ešte ste ich neskúsili, je ten pravý čas. Dostal vás niektorý z televíznych seriálov, ale stále vám pre nedostatok času uniká niektorý z dielov? Vyskúšať si TV archív sa oplatí presne v takomto prípade – keď na obľúbený program nie  je čas práve keď ho dávajú, pozriete si ho neskôr. Z archívu si môžete vytiahnuť vysielanie 17-tich obľúbených televíznych staníc aj 7 dní dozadu, a pritom netreba vopred myslieť ani na nahrávanie programu. Televízne vysielanie si tak s FiberTV plánujete úplne podľa seba, nezáleží kedy čo dávajú. A navyše ak si vybraný program nepozriete celý, môžete si ho opäť „odložiť“ a dopozerať neskôr.

S Nahrávaním si zase vopred naplánujete, čo si chcete nechať nahrávať – či už pravidelne každý deň alebo týždeň, alebo len jednorazovo keď ste práve v programe zazreli špičkový film, no v ten deň práve nebudete doma. Keby ste chceli, môžete si naraz nahrať trebárs aj vysielanie 100 televíznych staníc naraz, a pritom nepotrebujete žiadne špeciálne nahrávacie zariadenie. Úplne vám postačí Set-Top-Box. Vyskúšajte sami výhody, ktoré moderná technológia prináša a môžete zabudnúť na časový stres. Podrobnejšie informácie nájdete na www.orangedoma.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.