Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Pozri čo pre teba máme

Slovenský internetový portál Pozri.sk je na Slovenskom Internete od roku 2001. Je zameraný na vyhľadávanie internetových stránok a ich zoraďovanie do katalógu. Okrem katalógu stránok, poskytuje návštevníkom v prehľadnej, rýchlej a hlavne aktuálnej forme množstvo ďalších zaujímavých informácií a služieb.
Katalóg návštevníkom ponúka možnosť jednoduchého vyhľadávania, ako aj bezplatného pridávania nových internetových stránok, ktoré sú prehľadne radené do jednotlivých kategórií. V súvislosti s každodenným pribúdaním nových zaujímavých stránok (k desiatkam tisíc odkazov ktorými databáza už disponuje) ich počet každým dňom narastá a rozširuje sa o množstvo zaujímavých informácií, ktoré má užívateľ v databáze možnosť nájsť. Internetové stránky pridávané do katalógu sú ručne schvaľované a pravidelne automaticky kontrolované.

Okrem katalógu webových stránok nájde užívateľ na portály súhrn viacerých tematických sekcií. Obľúbenou sekciou sú najmä správy s ponukou viac ako sto aktuálnych správ denne zo všetkých oblastí spoločenského života ako je kultúra, politika, financie, šport či šoubiznis.

Obľúbenosti a pravidelnej sledovanosti sa teší počasie ktoré ponúka aktuálnu i dlhodobú predpoveď počasia na desať dní dopredu s možnosťou vyhľadávania jednotlivých miest na Slovensku i v Európe. Nechýba ani predpoveď počasia pre najznámejšie letoviská, či vyhľadávané lyžiarske strediská so zameraním na informácie o aktuálnych snehových podmienkach.

Početnými a zaujímavými informáciami disponujú taktiež ďalšie užívateľmi preferované a vyhľadávané sekcie ako inzeráty , autobazár a reality či recepty , humor a horoskopy na cely týždeň.

Za obsiahlym zdrojom informácií, ktoré užívateľ na stránke nájde, nezaostáva ani príťažlivý dizajn. Sympatická je aj jednoduchosť orientovania sa v jednotlivých sekciách stránky, či technická zrozumiteľnosť v bežných užívateľských úkonov pri registrácii, vkladaní nových odkazov, názorov do diskusií, vytvorenia si vlastnej kuchárskej knihy v sekcii receptov, hodnotení vtipov a iné.

Stránku navštívi mesačne takmer milión návštevníkov a na sociálnej sieti má tisíce fanúšikov, pridaj sa k nim aj ty a pozri sa čo pre teba máme.

Pridajte sa k nám aj na Facebook-u.

Stránka ponúka aj českú mutáciu s podobným portfóliom služieb na Pozri.cz.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.