Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Obnovte a ušetrite s PSS, a. s.

Bratislava 5. júna (TASR-OTS) - Iba 2,99 % ročne. Presne taký výhodný je úrok pri úveroch na obnovu bytových domov od Prvej stavebnej sporiteľne. Zateplený a obnovený bytový dom - sen ...

Zateplený a obnovený bytový dom - sen väčšiny majiteľov bytov. Nielenže bude váš panelák alebo bytovka vyzerať modernejšie, ale najmä ušetríte na energiách. Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., má až do konca júla v ponuke akciové úvery pre spoločenstvá vlastníkov bytov, bytové družstvá a iných správcov bytových domov so zvýhodnenou úrokovou sadzbou 2,99 % ročne. Tá platí 4 roky od schválenia úveru. Názorný príklad - ak PSS, a. s., úver schváli 13. júla tohto roka, zvýhodnená sadzba platí do konca júla 2016. Následne sa vrátite k štandardnému úroku. Ale napriek tomu určite ušetríte.

Nebojte sa úveru

Komplexná obnova bytového domu nie je lacný špás. Ale ničoho sa nemusíte báť. Peniaze, ktoré budete mesačne splácať, získate práve z úspor za energie. Ak zateplíte fasádu, opravíte strechu, vymeníte okná a dvere v spoločných priestoroch a vyregulujete kúrenie, môžete ušetriť 50 až 60 percent vašich doterajších nákladov. Práve z ušetreného potom každý mesiac zaplatíte úverovú splátku. Čím skôr začnete s obnovou, tým skôr prestanete vyhadzovať peniaze von oknom.

Ďalšie výhody?

Aj na obnovu bytových domov si môžete sporiť s výhodným 2-percentným úrokom ročne garantovaným počas celej doby sporenia. Následne mate nárok na výhodný stavebný úver s rovnako nemennou úrokovou sadzbou od 2,9 % ročne. Spoločenstvá vlastníkov bytov dostávajú tiež štátnu prémiu. Na štyri byty v bytovom dome prislúcha jedna. Jej výška v tomto roku je 10 % z vkladov, maximálne 66,39 eura.

Kliknite na www.pss.sk a dozviete sa viac.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line