Prvé číslo bezplatného slovenského elektronického časopisu Jupiter

Bratislava 7. júna (TASR-OTS) - Bezplatný slovenský elektronický časopis Jupiter (www. casopis-jupiter. sk), zameraný na science fiction a fantasy, prináša svoje prvé číslo.

Bratislava 7. júna (TASR-OTS) - Bezplatný slovenský elektronický časopis Jupiter (www.casopis-jupiter.sk), zameraný na science fiction a fantasy, prináša svoje prvé číslo. Obsahuje diela dvoch najpopulárnejších autorov strednej Európy. Andrzej Sapkowski v ňom prvýkrát v slovenčine prináša poviedku o populárnom zaklínačovi Geraltovi, celosvetovo známom aj vďaka populárnej počítačovej hre. Juraj Červenák predstavuje černokňažníka Rogana pri jeho stretnutí so solúnskymi bratmi. Časopis obsahuje ďalšie štyri slovenské poviedky - víťazný text Poviedky Istroconu 2011 od Veroniky Inglotovej, do novej súťaže nepublikovaných autorov Meteor zaradené poviedky Márie Gážikovej a Richarda Zamca a poviedku Martina Tomčíka, rozobratú redaktormi vo workshope. Na 96-tich stranách si čitatelia ďalej môžu prečítať množstvo publicistiky z oblasti sci-fi a fantasy kníh, filmov, seriálov, hudby a vedy. V rámci nej aj tri rozhovory, hlavný so slovenskou výtvarníckou legendou Jurajom Maxonom. Časopis sa sťahuje bezplatne vo formátoch PDF, EPUB a MOBI na adrese www.casopis-jupiter.sk.

lt eko

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu