Plaťte ako prví mobilom

Tatra banka prináša na Slovensko novinku iCarte. Ako prvá banka tak umožní svojim klientom platiť s mobilným telefónom iPhone.

Aby ste mohli platiť svojim iPhone, budete potrebovať prídavné zariadenie iCarte a stiahnuť si aplikáciu Tatra banka pre mobilné platby, ktorá je bezplatne k dispozícii v AppStore. iCarte vyzerá ako obal na mobilný telefón, má však v sebe zabudovaný čip a bezkontaktnú anténu. Po stiahnutí aplikácie a pripojení iCarte môžete využívať iPhone ako debetnú kartu Visa Electron pri platení za nákupy a služby.

Pozrite si mobilnú platbu

Pri platbách do 20 eur sa môžete rozhodnúť, či chcete zadávať PIN. Pri platbách nad 20 EUR budete aplikáciou automaticky vyzvaný na potvrdenie platby PIN. PIN si zvolíte vlastný a môžete ho kedykoľvek bezplatne zmeniť.

foto_platby_sirka490px-r558.jpg

Platiť mobilným telefónom je možné vo všetkých obchodoch, ktoré sú vybavené bezkontaktným terminálom. Najbližšiu bezkontaktnú prevádzku si pohodlne vyhľadáte aj priamo v navigácii, ktorá je súčasťou aplikácie.

Zistite, kde všade môžete už dnes platiť mobilom

Aplikácia navyše uchováva históriu zrealizovaných platieb. Môžete si tak k jednotlivým platbám pridať aj informácie o aký druh tovaru či služby ide a kde ste si ho kúpili. Všetky výdavky realizované cez mobil sa potom zobrazia v prehľadnom grafe.

O debetnú kartu iCarte pre iPhone 4/4S a iPhone 3G/3GS môžete teraz požiadať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky. Viac info...

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.