SEWA a ERP spájajú sily s cieľom poskytovať kvalitnejšie služby...

SEWA a ERP spájajú sily s cieľom poskytovať kvalitnejšie služby slovenským a európskym výrobcom elektrozariadení Bratislava 12. júna (TASR-OTS) - SEWA, a.s., a European Recycling Platform ...

Bratislava 12. júna (TASR-OTS) - SEWA, a.s., a European Recycling Platform (ERP) oznamujú, že počnúc dnešným dňom spájajú sily pre služby kolektívneho plnenia na slovenskom trhu. ERP sa stáva akcionárom SEWA, a.s., a bude podporovať aktivity SEWA, a.s., na domácom trhu. SEWA, a.s., sa stáva členom európskej rodiny ERP a bude pomáhať ERP rozvíjať aktivity na európskom trhu. SEWA, a.s., bude vystupovať pod spoločným názvom "SEWA, member of European Recycling Platform". Výsledkom synergického spojenia SEWA a ERP budú kvalitnejšie služby a ceny pre slovenských a európskych výrobcov.

O SEWA, a.s.: SEWA, a.s., bola založená v apríli 2005 najvýznamnejšími výrobcami a dovozcami elektrických a elektronických zariadení združených v profesných asociáciách Asociácií dovozcov audiovizuálnej techniky (ADAT) a IT Asociácií Slovenska (ITAS). Cieľom SEWA, a.s., je zabezpečiť kolektívne plnenie povinností zberu a recyklácie elektrického a elektronického odpadu, použitých batérií a odpadu z obalov pre svojich členov. SEWA, a.s., je počtom klientov a komplexnosťou služieb najrozsiahlejšia kolektívna organizácia na Slovensku. Viac informácií o SEWA na www.sewa.sk.

O ERP: European Recycling Platform (ERP) bola založená v decembri 2002 spoločnosťami Braun, Electrolux, HP a SONY ako reakcia na Smernicu EÚ o Odpade z elektrických a elektronických zariadení (Smernica o OEEZ). Misiou ERP je zabezpečiť nákladovo efektívnu implementáciu smernice v prospech členských spoločností a ich európskych spotrebiteľov. ERP je prvou kolektívnou organizáciou pre OEEZ s aktivitami a operáciami vo viacerých európskych krajinách, a tak prvou kolektívnou organizáciou, ktorá prenáša výhody z multinárodných recyklačných aktivít priamo na zákazníka. ERP rozvíja svoje aktivity v dvanástich krajinách – Dánsko, Fínsko, Francúzsko, Írsko, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Taliansko, Španielsko a Veľká Británia. Viac informácií o ERP na www.erp-recycling.org

Kontakt: Ing. Jozef Kozák, Výkonný riaditeľ SEWA, a.s. kozak@sewa.sk

lt pop

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.