Pondelok, 27. jún, 2022 | Meniny má Ladislav, Ladislava

SEWA a ERP spájajú sily s cieľom poskytovať kvalitnejšie služby...

SEWA a ERP spájajú sily s cieľom poskytovať kvalitnejšie služby slovenským a európskym výrobcom elektrozariadení Bratislava 12. júna (TASR-OTS) - SEWA, a.s., a European Recycling Platform ...

Bratislava 12. júna (TASR-OTS) - SEWA, a.s., a European Recycling Platform (ERP) oznamujú, že počnúc dnešným dňom spájajú sily pre služby kolektívneho plnenia na slovenskom trhu. ERP sa stáva akcionárom SEWA, a.s., a bude podporovať aktivity SEWA, a.s., na domácom trhu. SEWA, a.s., sa stáva členom európskej rodiny ERP a bude pomáhať ERP rozvíjať aktivity na európskom trhu. SEWA, a.s., bude vystupovať pod spoločným názvom "SEWA, member of European Recycling Platform". Výsledkom synergického spojenia SEWA a ERP budú kvalitnejšie služby a ceny pre slovenských a európskych výrobcov.

O SEWA, a.s.: SEWA, a.s., bola založená v apríli 2005 najvýznamnejšími výrobcami a dovozcami elektrických a elektronických zariadení združených v profesných asociáciách Asociácií dovozcov audiovizuálnej techniky (ADAT) a IT Asociácií Slovenska (ITAS). Cieľom SEWA, a.s., je zabezpečiť kolektívne plnenie povinností zberu a recyklácie elektrického a elektronického odpadu, použitých batérií a odpadu z obalov pre svojich členov. SEWA, a.s., je počtom klientov a komplexnosťou služieb najrozsiahlejšia kolektívna organizácia na Slovensku. Viac informácií o SEWA na www.sewa.sk.

O ERP: European Recycling Platform (ERP) bola založená v decembri 2002 spoločnosťami Braun, Electrolux, HP a SONY ako reakcia na Smernicu EÚ o Odpade z elektrických a elektronických zariadení (Smernica o OEEZ). Misiou ERP je zabezpečiť nákladovo efektívnu implementáciu smernice v prospech členských spoločností a ich európskych spotrebiteľov. ERP je prvou kolektívnou organizáciou pre OEEZ s aktivitami a operáciami vo viacerých európskych krajinách, a tak prvou kolektívnou organizáciou, ktorá prenáša výhody z multinárodných recyklačných aktivít priamo na zákazníka. ERP rozvíja svoje aktivity v dvanástich krajinách – Dánsko, Fínsko, Francúzsko, Írsko, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Taliansko, Španielsko a Veľká Británia. Viac informácií o ERP na www.erp-recycling.org

Kontakt: Ing. Jozef Kozák, Výkonný riaditeľ SEWA, a.s. kozak@sewa.sk

lt pop

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Už tak dynamický trh s prenájmami sa vplyvom príchodu utečencov z Ukrajiny stal ešte aktívnejším.

9 h

O víťazovi sa rozhodne koncom leta.

11 h

Masážne kreslo je vhodné pre celú rodinu a umožní vám užívať si dokonalé uvoľnenie a relax kedykoľvek potrebujete.

INZERCIA 23 h
SkryťZatvoriť reklamu