Štvrtok, 22. august, 2019 | Meniny má Tichomír

Prima banka má nový web

V porovnaní s doterajšou verziou má výrazne zmenený obsah, štruktúru aj dizajn.

Prima banka spustila novú web stránku www.primabanka.sk. V porovnaní s doterajšou verziou má výrazne zmenený obsah, štruktúru aj dizajn. Nová web stránka zohľadňuje hodnoty značky ako sú jednoduchosť, prehľadnosť a zrozumiteľnosť.

„Snažili sme sa pripraviť web stránku, ktorá napriek tomu, že patrí banke, bude pre klientov čistá, zrozumiteľná a jednoduchá na orientáciu. Po spustení nového internet bankingu, mobilnej aplikácie Peňaženka a teraz už aj web stránky sme tak uzavreli rebranding banky v online svete,“ povedal Dušan Viszt, riaditeľ odboru marketingu a komunikácie.

Stránka je rozdelená podľa segmentov klientov na časť Pre ľudí, Pre biznis a Pre samosprávy, každý tento segment má svoje štyri hlavné produktové sekcie.

Medzi hlavné ťahače stránky by mali patriť produktové minikalkulačky, kde si klient veľmi jednoducho a rýchlo vie vypočítať napr. svoju odmenu za platby kartou, zhodnotenie svojich financií na termínovanom vklade či výšku mesačnej splátky na hypotéke. Začiatkom júla pribudne aj kalkulačka na pôžičky, menový konvertor a ďalšie funkcie. Samozrejmosťou je intuitívne a jednoduché vyhľadávanie pobočiek a bankomatov - aj s fotografiami prebrandovaných pobočiek - a rýchla navigácia v päte stránky.

Nová web stránka sa riadi pravidlom „všade na tri kliky“ – užívateľ sa má dostať k potrebnej informácii maximálne na tri kliknutia. Základné princípy zohľadňované pri tvorbe web stránky bola jednoduchosť, prehľadnosť, logické členenie, čistota vizuálu a krátke a zrozumiteľné texty,“ vysvetľuje Ľuboslav Janovec z agentúry M7, ktorá novú web stránku pripravovala.

Prima banka Slovensko, a.s., pôsobí na trhu od roku 1993. Je jednotkou na trhu v poskytovaní služieb pre mestá a obce. V súčasnosti sa zameriava najmä na rozvoj retailového bankovníctva. V súlade s touto dlhodobou stratégiou zvyšuje dostupnosť služieb pre klientov rozširovaním siete pobočiek a bankomatov. S počtom obchodných miest 81 je piatou najväčšou bankou na Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii 137 bankomatov. Pri svojich produktoch a procesoch sa zameriava najmä na jednoduchosť, rýchlosť a výhodnosť.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.

Filmári objavili skryté krásy Novej Bane – tu je video

Novobansko je plné prírodných krás a histórie. Závod v Novej Bani sa vyvíja spolu s ním a podporuje jeho poklady. Pozrite si ich!

Zdroj: Knauf Insulation