Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Ibalgin Duo Effect

Pri bolesti chrbta, svalov alebo kĺbov vyskúšajte IBALGIN® DUO EFFECT. Tento prípravok vo forme krému obsahuje nielen známy ibuprofén, ale navyše tiež heparinoid. Ibuprofén a heparinoid spoločne tlmia bolesť, pôsobia proti zápalu a zmierňujú opuch. Navyše heparinoid znižuje zrážanlivosť krvi v mieste zápalu alebo pomliaždenín pri úrazoch, zabraňuje tvorbe krvných zrazenín a zrýchľuje vstrebávanie hematómov a krvných výronov.

IBALGIN® DUO EFFECT Vám tiež pomôže nielen od bolesti, zápalu a opuchov, ale zároveň urýchli aj vstrebávanie podliatin.

IBALGIN® DUO EFFECT sa Vám bude hodiť pri liečbe následkov úrazov ako sú opuchy, krvné podliatiny, podvrtnutie kĺbov alebo poranenie mäkkých častí kĺbov. Oceníte ho aj pri liečbe bolestí chrbta.

K dispozícii aj vo väčšom 100g balení, ktoré je cenovo výhodnejšie.

Používať ho môžu dospelí a mladiství od 12 rokov. Pri silných bolestiach môžete liečbu doplniť tiež tabletami s obsahom ibuprofénu, napr. práve Ibalginom.

IBALGIN® DUO EFFECT je liek na vonkajšie použitie. Pozorne si prečítajte písomnú informáciu pre používateľov a poraďte sa s lekárom alebo lekárnikom.

SK.IBA.12.03.02

Viac info na www.ibalgin.sk/duoeffect/

ibac do textu-r173.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.