Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Novela zákona stláča ceny PZP o 15%

Nový zákon o PZP ešte ani nezačal platiť a pár dní pred začiatkom jeho účinnosti prišlo prvé zlacnenie poistného.

BRATISLAVA 19.jún. Nový zákon o povinnom zmluvnom poistení ešte ani nezačal platiť a pár dní pred začiatkom jeho účinnosti prišlo prvé zlacnenie poistného.

Ukazuje sa, že poisťovne už idú v konkurenčnom boji na dno svojich možností. Nemá teda zmysel čakať, kým dostanete list od súčasnej poisťovne, ale vypovedzte zmluvu už teraz a prepoistite sa za výhodnejšiu cenu. Portál poistenie.sme.sk medzi prvými zareagoval na zmenu zákona a plosne znizil základnú cenu o 15% pre  takmer všetkých svojich nových zákazníkov, a to bez ohľadu na to, kedy im končí aktuálne poistenie.

Už 1. júla vstúpi do platnosti novela zákona o PZP, podľa ktorej musia poisťovne informovať motoristov o novej cene poistného už 10 týždňov pred výročným dňom. Motoristi zacítili, že TERAZ je ta správna doba na zmenu poisťovne,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje portál poistenie.sme.sk.

Táto jedinečná akciová ponuka je limitovaná a jej platnosť skončí už o polnoci 2. júla 2012.

Vďaka tejto ponuke môžu motoristi ušetriť napríklad pri Škode Octavia aj vyše 55 eur ročne. Navyše dostanú k PZP aj auto asistenčné služby bez ďalších poplatkov, ktoré im môžu ušetriť desiatky eur v prípade poruchy auta.

Neváhajte a vypočítajte si cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo telefonicky na 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu