Novela zákona stláča ceny PZP o 15%

Nový zákon o PZP ešte ani nezačal platiť a pár dní pred začiatkom jeho účinnosti prišlo prvé zlacnenie poistného.

BRATISLAVA 19.jún. Nový zákon o povinnom zmluvnom poistení ešte ani nezačal platiť a pár dní pred začiatkom jeho účinnosti prišlo prvé zlacnenie poistného.

Ukazuje sa, že poisťovne už idú v konkurenčnom boji na dno svojich možností. Nemá teda zmysel čakať, kým dostanete list od súčasnej poisťovne, ale vypovedzte zmluvu už teraz a prepoistite sa za výhodnejšiu cenu. Portál poistenie.sme.sk medzi prvými zareagoval na zmenu zákona a plosne znizil základnú cenu o 15% pre  takmer všetkých svojich nových zákazníkov, a to bez ohľadu na to, kedy im končí aktuálne poistenie.

Už 1. júla vstúpi do platnosti novela zákona o PZP, podľa ktorej musia poisťovne informovať motoristov o novej cene poistného už 10 týždňov pred výročným dňom. Motoristi zacítili, že TERAZ je ta správna doba na zmenu poisťovne,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje portál poistenie.sme.sk.

Táto jedinečná akciová ponuka je limitovaná a jej platnosť skončí už o polnoci 2. júla 2012.

Vďaka tejto ponuke môžu motoristi ušetriť napríklad pri Škode Octavia aj vyše 55 eur ročne. Navyše dostanú k PZP aj auto asistenčné služby bez ďalších poplatkov, ktoré im môžu ušetriť desiatky eur v prípade poruchy auta.

Neváhajte a vypočítajte si cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo telefonicky na 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.