Novela zákona stláča ceny PZP o 15%

Nový zákon o PZP ešte ani nezačal platiť a pár dní pred začiatkom jeho účinnosti prišlo prvé zlacnenie poistného.

BRATISLAVA 19.jún. Nový zákon o povinnom zmluvnom poistení ešte ani nezačal platiť a pár dní pred začiatkom jeho účinnosti prišlo prvé zlacnenie poistného.

Ukazuje sa, že poisťovne už idú v konkurenčnom boji na dno svojich možností. Nemá teda zmysel čakať, kým dostanete list od súčasnej poisťovne, ale vypovedzte zmluvu už teraz a prepoistite sa za výhodnejšiu cenu. Portál poistenie.sme.sk medzi prvými zareagoval na zmenu zákona a plosne znizil základnú cenu o 15% pre  takmer všetkých svojich nových zákazníkov, a to bez ohľadu na to, kedy im končí aktuálne poistenie.

Už 1. júla vstúpi do platnosti novela zákona o PZP, podľa ktorej musia poisťovne informovať motoristov o novej cene poistného už 10 týždňov pred výročným dňom. Motoristi zacítili, že TERAZ je ta správna doba na zmenu poisťovne,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje portál poistenie.sme.sk.

Táto jedinečná akciová ponuka je limitovaná a jej platnosť skončí už o polnoci 2. júla 2012.

Vďaka tejto ponuke môžu motoristi ušetriť napríklad pri Škode Octavia aj vyše 55 eur ročne. Navyše dostanú k PZP aj auto asistenčné služby bez ďalších poplatkov, ktoré im môžu ušetriť desiatky eur v prípade poruchy auta.

Neváhajte a vypočítajte si cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo telefonicky na 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.