Opäť bežíme pre zdravie detí. Tento raz v Banskej Bystrici

ČSOB nadácia pozýva už po druhý raz verejnosť na ČSOB Okruh zdravia. Pokračujeme tak v úspešnom projekte a po Bratislave sa bude bežať pre dobrú vec aj v Banskej Bystrici.

Akcia sa uskutoční už túto nedeľu 24. 6. 2012 v areáli parku pod Pamätníkom SNP. Za každé odbehnuté kolo prispeje ČSOB nadácia jedným eurom banskobystrickej Detskej fakultnej nemocnici.

Stretneme sa v Banskej Bystrici

Podujatie sa začína o 10,00 h. Bežci sa budú môcť poradiť s profesionálnymi trénermi, či vyskúšať si športové stroje. Opäť bude možnosť darovania krvi, ktorá následne bude použitá pre Detskú fakultnú nemocnicu s poliklinikou v Banskej Bystrici. Sumu, ktorú bežci vybehajú, použije nemocnica na dofinancovanie kúpy prístroja videogastroskop, pomocou ktorého sa vykonávajú endoskopické vyšetrenia zažívacieho traktu u detských pacientov. Videogastroskop umožňuje efektívnu a priamu diagnostiku ochorení pažeráka, žalúdka a dvanástorníka v detskom veku.

Kto sa môže zúčastniť

Počíta sa každé odbehnuté či odkráčané kolo. Na dobrú vec môže svojím výkonom prispieť každý. Mamičkám alebo oteckom, ktorí budú tlačiť kočík, sa jedno kolo (cca 400 m) bude rátať za dve.

Tromfne Banská Bystrica Bratislavu?

ČSOB nadácia zorganizovala prvé podujatie ČSOB Okruh zdravia 2. 6. 2012 v Bratislave, počas ktorého účastníci spoločne odbehli a odkráčali 2 424 kôl v prospech Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Podarí sa Bystričanom počas ČSOB Okruhu zdravia tromfnúť Bratislavčanov a odbehnúť viac kôl? ČSOB nadácia ocenila aktivitu Bratislavčanov a zdravotníckemu zariadeniu nakoniec venovala vyššiu sumu, ako bol počet odbehnutých kôl. Na kvalitnejšiu liečbu detí sa prispelo čiastkou 10 000 €.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.