Vytrhlo Vám strechu, alebo plamene pohltili dom?

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Vytrhlo Vám strechu, alebo plamene pohltili dom? Víchrica, oheň, voda či blesk. ..

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Vytrhlo Vám strechu, alebo plamene pohltili dom? Víchrica, oheň, voda či blesk...všetko sú to živly, ktoré neodstaví ani ten najkvalitnejší zabezpečovací systém a v priebehu okamihu sa Vám môže rozplynúť sen o krásnom bývaní a celoživotné úspory. Ako si teda zachrániť strechu nad hlavou?

Stopercentné bezpečie Vám nezaručí nikto. Kde nie je voda, môže zasiahnuť oheň, kde nie je oheň, odtrhne Vám strechu víchrica. A zlodejov je čím ďalej tým viac... Nemôžete si byť istí ani v tých najpokojnejších oblastiach, lebo dnešný svet prináša množstvo extrémov.

Ak neviete, čo Vám najlepšie a za dobrý peniaz ochráni Váš majetok, nevadí, portál Netfinancie.sk Vám ako prvý na Slovensku pomôže vybrať si. Nová porovnávacia kalkulačka pre poistenie domov, bytov a domácností je to pravé, čo potrebujete. Na trhu totiž existuje množstvo poistných produktov a je ťažké nájsť ten vhodný a zároveň aj lacný.

Porovnajte si ich!

Osobné obchádzanie pobočiek však už nie je v móde. Všetko je dnes predsa na webe a tam nájdete aj online porovnávaciu kalkulačku pre poistenie domu, bytu a domácnosti. Nikdy nebolo jednoduchšie postarať sa o svoju strechu nad hlavou. Nielenže si ju zabezpečíte a v prípade škody dostanete späť svoje peniaze, ale kalkulačka Vám vyberie aj cenovo najvýhodnejšie poistenie.

Kríza sa Vašej peňaženky týkať nemusí - stačí len kliknúť na www.netfinancie.sk, renomovaný online portál, ktorý už niekoľko rokov poskytuje Slovákom porovnanie poistení: PZP, cestovného poistenia, poistenia zodpovednosti v zamestnaní a ďalších. Stavte na jednotku v tejto oblasti a ušetríte veľa peňazí.

Postav dom, zasaď strom a urob si poistenie!

Eva Majerská

Netfinancie, s.r.o.

www.netfinancie.sk

mš lt ed

Prihláste sa a vložte PR článok

ZVOLEN: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?