Vytrhlo Vám strechu, alebo plamene pohltili dom?

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Vytrhlo Vám strechu, alebo plamene pohltili dom? Víchrica, oheň, voda či blesk. ..

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Vytrhlo Vám strechu, alebo plamene pohltili dom? Víchrica, oheň, voda či blesk...všetko sú to živly, ktoré neodstaví ani ten najkvalitnejší zabezpečovací systém a v priebehu okamihu sa Vám môže rozplynúť sen o krásnom bývaní a celoživotné úspory. Ako si teda zachrániť strechu nad hlavou?

Stopercentné bezpečie Vám nezaručí nikto. Kde nie je voda, môže zasiahnuť oheň, kde nie je oheň, odtrhne Vám strechu víchrica. A zlodejov je čím ďalej tým viac... Nemôžete si byť istí ani v tých najpokojnejších oblastiach, lebo dnešný svet prináša množstvo extrémov.

Ak neviete, čo Vám najlepšie a za dobrý peniaz ochráni Váš majetok, nevadí, portál Netfinancie.sk Vám ako prvý na Slovensku pomôže vybrať si. Nová porovnávacia kalkulačka pre poistenie domov, bytov a domácností je to pravé, čo potrebujete. Na trhu totiž existuje množstvo poistných produktov a je ťažké nájsť ten vhodný a zároveň aj lacný.

Porovnajte si ich!

Osobné obchádzanie pobočiek však už nie je v móde. Všetko je dnes predsa na webe a tam nájdete aj online porovnávaciu kalkulačku pre poistenie domu, bytu a domácnosti. Nikdy nebolo jednoduchšie postarať sa o svoju strechu nad hlavou. Nielenže si ju zabezpečíte a v prípade škody dostanete späť svoje peniaze, ale kalkulačka Vám vyberie aj cenovo najvýhodnejšie poistenie.

Kríza sa Vašej peňaženky týkať nemusí - stačí len kliknúť na www.netfinancie.sk, renomovaný online portál, ktorý už niekoľko rokov poskytuje Slovákom porovnanie poistení: PZP, cestovného poistenia, poistenia zodpovednosti v zamestnaní a ďalších. Stavte na jednotku v tejto oblasti a ušetríte veľa peňazí.

Postav dom, zasaď strom a urob si poistenie!

Eva Majerská

Netfinancie, s.r.o.

www.netfinancie.sk

mš lt ed

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.