Výrazný 52-% nárast trhového podielu spoločnosti Siemens Enterprise...

OTS: Výrazný 52-% nárast trhového podielu spoločnosti Siemens Enterprise Communications Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Spoločnosť Siemens Enterprise Communications, popredný poskytovateľ ...

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Spoločnosť Siemens Enterprise Communications, popredný poskytovateľ komplexných riešení v oblasti firemných komunikácií, globálne dosiahla ďalšie významné navýšenie trhového podielu, zatiaľ čo ostatní poprední dodávatelia zaznamenali pokles. Túto skutočnosť oznámili dve popredné analytické spoločnosti. Výrazný nárast je spôsobený prístupom spoločnosti, ktorý kladie dôraz na zabezpečenie spoľahlivej zjednotenej komunikácie, kde stredom záujmu je zákazník a jeho obchodné potreby.

Podľa správy skupiny Dell’Oro o podnikovej telefónii za prvý štvrťrok roku 2012, hlasové platformy spoločnosti Siemens Enterprise Communications, vrátane OpenScape Voice, zaznamenali v dvoch po sebe nasledujúcich štvrťrokoch stály rast a získali významný trhový podiel v oblasti podnikových hlasových riešení, zatiaľ čo hlavní konkurenti prežívajú pokračujúci prepad tržieb. Spoločnosť Siemens Enterprise Communications je v súčasnosti na druhej pozícii v rámci globálneho trhu, pokiaľ hovoríme o tržbách za prvý štvrťrok roku 2012, čo znamená posun z tretieho miesta. Okrem vyššie uvedeného sa v predchádzajúcom štvrťroku zvýšil taktiež podiel celkovo predaných liniek.

Spoločnosť MZA, Ltd. tiež zaznamenala silný celosvetový nárast trhového podielu u spoločnosti Siemens Enterprise Communications, a to vo svojej analýze FastView pre trh World Corded IP/IP PBX za prvý štvrťrok roku 2012. Správa ukázala celkový nárast trhového podielu spoločnosti Siemens Enterprise Communications, ktorý je tvorený predovšetkým 23-percentným nárastom predaných liniek za obdobie od prvého štvrťroku 2011 do prvého štvrťroku 2012, zatiaľ čo obaja hlavní konkurenti v tomto období zaznamenali pokles. MZA tiež potvrdzuje, že spoločnosť Siemens Enterprise Communications zaznamenala v rovnakom období dokonca 52-percentný nárast počtu predaných IP liniek.

"Intenzívne sústredenie spoločnosti Siemens Enterprise Communications na vývoj a predaj efektívnych komunikačných riešení, ktoré pomáhajú riešiť potreby zákazníkov, je hnacím motorom skutočného rastu a hybnou silou spoločnosti," povedal Chris Hummel, Chief Commercial Officer spoločnosti Siemens Enterprise Communications. "Tieto najnovšie analytické správy ďalej posilňujú celkový pohľad na trh, ktorý každý deň vidíme u našich zákazníkov a partnerov. Naše riešenia a služby víťazia nad konkurenciou, pretože ponúkame reálnu zjednotenú komunikáciu, ktorá v skutočnom svete funguje. V nadchádzajúcich štvrťrokoch plánujeme tento smer ďalej rozvíjať, lebo vidíme dopyt zo strany súčasných zákazníkov i nové možnosti pre riešenie zjednotenej komunikácie u potenciálnych zákazníkov."

Ďalšie zdroje:

Siemens Enterprise Communications on Twitter

Siemens Enterprise Communications on LinkedIn

Siemens Enterprise Communications

Siemens Enterprise Communications je popredným poskytovateľom komplexných riešení v oblasti firemných komunikácií, zahrňujúcich hlasové služby, sieťovú infraštruktúru i zabezpečenie. Riešenia založené na otvorených štandardných architektúrach prepájajú komunikačné systémy s obchodnými aplikáciami k zabezpečeniu maximálne efektívnej spolupráce v rámci firmy. Koncepcia otvorenej komunikácie umožňuje zvyšovať produktivitu a znižovať náklady prostredníctvom riešení, ktoré sa ľahko inštalujú v existujúcich IT prostrediach a prispievajú k racionalizácii pracovných procesov. Na princípe otvorenej komunikácie je založená i zákaznícka cesta OpenPath® zameraná na minimalizáciu rizík a efektívnu implementáciu zjednotenej komunikácie. Siemens Enterprise Communications je spoločným podnikom privátnej investičnej spoločnosti Gores Group a koncernu Siemens a zahŕňa Siemens Enterprise Communications, Cycos a Enterasys Networks.

Ďalšie informácie o spoločnosti Siemens Enterprise Communications a Enterasys nájdete na internetových adresách www.siemens-enterprise.com alebo www.enterasys.com.

lt ed

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.