Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Nový E-shop Marionnaud vám zavonia!

Kliknite si pre krásu na eshop.marionnaud.sk a buďte krásna každý deň s Marionnaud! Darčeky ku každému nákupu. Lákavé akcie a zľavy. Novinky. Exkluzívne značky, Súťaže. Záruka kvality a originality... a mnoho ďalších výhod vám prináša nový e-shop Marionnaud.

Čo vás čaká?

Čakajú vás exkluzívne a originálne výrobky, ktoré nájdete len v e-shope Marionnaud. Výber najlepších svetových značiek, darčeky k nákupom, lákavé akcie a vzorky noviniek. Produkty, ktoré si vyberiete, vám zašleme domov, do práce alebo si ich môžete zdarma osobne vyzdvihnúť vo svojej obľúbenej parfumérii Marionnaud. Nákup môžete zaplatiť na dobierku pri doručení tovaru, platbou cez internet alebo priamo v parfumérii. Odteraz sme vám k dispozícii kdekoľvek v rámci celého Slovenska.

mrnd_mys_490x90-r769.jpg

Novinky

Privoňajte si k našim novinkám každý týždeň. Iba v našom e-shope nájdete najnovšie vychytávky z kozmetického priemyslu od našich exkluzívnych partnerov: Jean Paul Gaultier, Yves Saint Laurent, Qiriness, DR. Kitzinger a ďalších. Tieto značky vám prinášame ako jediní na Slovensku od výhradných dovozcov z EU.

Záruka originality a kvality

Značka Marionnaud je už niekoľko rokov synonymom kvality a originality. Pre našich zákazníkov chceme len to najlepšie. Preto dôkladne vyberáme všetkých našich dodávateľov. Spolupracujeme len s výhradnými autorizovanými distribútormi. Marionnaud podporuje.... Aj preto je e-shop Marionnaud zárukou kvality a originality všetkých našich produktov.

mrnd_eshop_300x300-r272.jpg

Darček ku každej objednávke

Ku každej objednávke Vám pribalíme krásny darček a 2 vzorky na vyskúšanie zadarmo a tiež luxusné saténové vrecúško Marionnaud!

Horúca letná akcia a súťaž

Nepremeškajte! V lete vás čaká špeciálna uvádzacia zľava 20% na všetky naše vône, make-up a produkty starostlivosti o pleť. Každý mesiac* vyžrebujeme 5 zákazníkov, ktorí nakúpia nad 39 € a odmeníme ich luxusnými vôňami alebo kozmetickými balíčkami.

Viac informácií nájdete na eshop.marionnaud.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Svet môžeme zlepšiť dobrými skutkami

Každý z nás môže zlepšiť svet dobrými skutkami - to je filozofia, na ktorej Orange postavil svoju vianočnú ponuku.

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.