Najaktívnejší bežec prekonal dĺžku trate maratónu

Uplynulá nedeľa sa v Banskej Bystrici niesla v znamení behu. Pod pamätníkom SNP sa zišlo 420 registrovaných účastníkov, ktorí sa rozhodli svojím športovým výkonom prispieť na dobrú vec. Za každé odbeh

ČSOB nadácia venovala nemocnici 10 000 €

Účastníci odbehli, alebo odkráčali spolu 3 214 kôl. Počtom účastníkov i počtom odbehnutých kôl prekonali Bystričania výsledky bratislavského ČSOB Okruhu zdravia. ČSOB nadácia opäť ocenila aktívny prístup všetkých účastníkov, vybehanú a odkráčanú sumu strojnásobila a darovala sľúbených 10 000 € Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Banskej Bystrici na dofinancovanie nákupu prístroja videogastroskop, pomocou ktorého sa vykonávajú endoskopické vyšetrenia zažívacieho traktu u detských pacientov.

V Banskej Bystrici sa konala aj verejná finančná zbierka, ktorej výťažok tiež poputuje na dofinancovanie nákupu prístroja videogastroskop.

Pomohli aj darcovia krvi

Rovnako ako na bratislavskom ČSOB Okruhu zdravia mali aj v Banskej Bystrici účastníci podujatia možnosť darovať krv. Prísne podmienky pre darovanie krvi umožnilo darovať krv 17 darcom.

Zabehol 52 km pre kvalitnejšiu liečbu chorých detí

Veľká vďaka, obdiv a uznanie patrí vytrvalému bežcovi Patrikovi Spevákovi, ktorý počas podujatia absolvoval viac ako 120 kôl, čo znamená, že odbehol viac ako 52 kilometrov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu