Kreditná karta poisťuje a chráni

Leto prinieslo nielen prázdniny, ale aj výhodnejšie a bezpečnejšie nákupy. ČSOB od 1. júla rozšírila benefity ku kreditným kartám, ktoré klientom po novom bezplatne poskytujú na zakúpený tovar predĺženú záruku a ochranu nákupu.

Trojročná záruka na tovar

Nákupy s kreditnou kartou od ČSOB sú ešte výhodnejšie. Po novom klient zadarmo získava predĺženie zákonom stanovenej záruky o ďalší rok, teda z dvoch na tri roky.

Stačí, aby zaplatil kreditnou kartou tovar aspoň za 60 € a nákup realizoval na území Slovenska, Česka, Maďarska, Rakúska a Poľska, alebo nakúpil cez internetového predajcu registrovaného v týchto štátoch.

Predĺžená záruka sa vzťahuje na široký sortiment audiovizuálnej techniky, elektrospotrebičov či záhradnej techniky. Presný zoznam je zverejnený webe ČSOB v sekcii Kreditné karty a k dispozícií je na každej našej pobočke.

Ochrana nákupu a náhrada škody

Podarilo sa vám poškodiť televízor pri prevoze z obchodu do domácnosti? Nákup kreditnou kartou ČSOB prináša aj ďalšie výhody. Ak sa tovar poškodí, zničí, alebo ho niekto odcudzí do 6 mesiacov od zakúpenia, klient dostane náhradu škody. Môže ísť napríklad o náhodné poškodenie nábytku, televízora, fotoaparátu, odcudzenie notebooku, kabelky, atď.

Nákupy s ČSOB kreditnou kartou sú teraz ešte výhodnejšie a navyše sú aj poistené.

Prihláste sa a vložte PR článok

ZVOLEN: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?