Kreditná karta poisťuje a chráni

Leto prinieslo nielen prázdniny, ale aj výhodnejšie a bezpečnejšie nákupy. ČSOB od 1. júla rozšírila benefity ku kreditným kartám, ktoré klientom po novom bezplatne poskytujú na zakúpený tovar predĺženú záruku a ochranu nákupu.

Trojročná záruka na tovar

Nákupy s kreditnou kartou od ČSOB sú ešte výhodnejšie. Po novom klient zadarmo získava predĺženie zákonom stanovenej záruky o ďalší rok, teda z dvoch na tri roky.

Stačí, aby zaplatil kreditnou kartou tovar aspoň za 60 € a nákup realizoval na území Slovenska, Česka, Maďarska, Rakúska a Poľska, alebo nakúpil cez internetového predajcu registrovaného v týchto štátoch.

Predĺžená záruka sa vzťahuje na široký sortiment audiovizuálnej techniky, elektrospotrebičov či záhradnej techniky. Presný zoznam je zverejnený webe ČSOB v sekcii Kreditné karty a k dispozícií je na každej našej pobočke.

Ochrana nákupu a náhrada škody

Podarilo sa vám poškodiť televízor pri prevoze z obchodu do domácnosti? Nákup kreditnou kartou ČSOB prináša aj ďalšie výhody. Ak sa tovar poškodí, zničí, alebo ho niekto odcudzí do 6 mesiacov od zakúpenia, klient dostane náhradu škody. Môže ísť napríklad o náhodné poškodenie nábytku, televízora, fotoaparátu, odcudzenie notebooku, kabelky, atď.

Nákupy s ČSOB kreditnou kartou sú teraz ešte výhodnejšie a navyše sú aj poistené.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.