// f;

Kreditná karta poisťuje a chráni

Leto prinieslo nielen prázdniny, ale aj výhodnejšie a bezpečnejšie nákupy. ČSOB od 1. júla rozšírila benefity ku kreditným kartám, ktoré klientom po novom bezplatne poskytujú na zakúpený tovar predĺženú záruku a ochranu nákupu.

Trojročná záruka na tovar

Nákupy s kreditnou kartou od ČSOB sú ešte výhodnejšie. Po novom klient zadarmo získava predĺženie zákonom stanovenej záruky o ďalší rok, teda z dvoch na tri roky.

Stačí, aby zaplatil kreditnou kartou tovar aspoň za 60 € a nákup realizoval na území Slovenska, Česka, Maďarska, Rakúska a Poľska, alebo nakúpil cez internetového predajcu registrovaného v týchto štátoch.

Predĺžená záruka sa vzťahuje na široký sortiment audiovizuálnej techniky, elektrospotrebičov či záhradnej techniky. Presný zoznam je zverejnený webe ČSOB v sekcii Kreditné karty a k dispozícií je na každej našej pobočke.

Ochrana nákupu a náhrada škody

Podarilo sa vám poškodiť televízor pri prevoze z obchodu do domácnosti? Nákup kreditnou kartou ČSOB prináša aj ďalšie výhody. Ak sa tovar poškodí, zničí, alebo ho niekto odcudzí do 6 mesiacov od zakúpenia, klient dostane náhradu škody. Môže ísť napríklad o náhodné poškodenie nábytku, televízora, fotoaparátu, odcudzenie notebooku, kabelky, atď.

Nákupy s ČSOB kreditnou kartou sú teraz ešte výhodnejšie a navyše sú aj poistené.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.