Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Novostavby v Bratislave

Nielen singles ale aj mladé rodiny s deťmi priťahuje bývanie na zelenom okraji Bratislavy v Devínskej Novej Vsi v novostavbe bytového komplexu Devínsky dvor. Čoraz viac ľudí uprednostňuje bývanie v peknom prírodnom prostredí s možnosťami relaxácie, športu a hlavne cyklistiky, aj na úkor väčšej vzdialenosti od centra mesta.

devínsky dvor

Atraktivitu bývania v tejto časti Bratislavy posilňuje aj výstavba nového cyklomostu, ktorý spojí  Devínsku Novú Ves  rakúskym Schlosshofom, a ktorý by mal byť otvorený počas tohto leta.

Novostavba Devínsky dvor ponúka príťažlivé bývanie v hlavnom meste s pohodou vidieka. Celý projekt plánuje 306 dvoj- a trojizbových bytov s rozlohou od 55 do 79 m2. Každý byt má balkón, terasu alebo predzáhradku. Komplex pozostáva zo šiestich 5-podlažných domov, z ktorých sú postavené už 3 bytové domy a kde sú už predané takmer všetky byty. Na jar začala výstavba 3. etapy s 50 novými bytmi, ktoré už sú v predaji.

devínsky dvor

Byty sú priestorovo veľmi dobre navrhnuté s precízne riešenými detailmi a s dostatočne veľkými oknami, ktoré dosahujú príjemné presvetlenie.  Kvalitu prevedenia novostavby pochválil aj Etrend pri hodnotení projektu v rámci série článkov Rande s realitou.

Súčasťou komplexu Devínsky dvor je aj infraštruktúra vrátane detských ihrísk a obchodných priestorov, kde je už funkčná kaviareň Marko Café a pripravuje sa otvorenie potravinovej siete Moja samoška, čo s nadšením privítali obyvatelia celej „Kolónie“, ako túto časť Devínskej familiárne nazývajú jej pôvodní obyvatelia.

Dostupnosť iných častí Bratislavy  zabezpečuje blízkosť diaľničnej prípojky a tunela, ktorý skrátil cestovanie autom do centra na približne 15 minút.

Viac informácii: www.devinskydvor.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line