Novostavby v Bratislave

Nielen singles ale aj mladé rodiny s deťmi priťahuje bývanie na zelenom okraji Bratislavy v Devínskej Novej Vsi v novostavbe bytového komplexu Devínsky dvor. Čoraz viac ľudí uprednostňuje bývanie v peknom prírodnom prostredí s možnosťami relaxácie, športu a hlavne cyklistiky, aj na úkor väčšej vzdialenosti od centra mesta.

devínsky dvor

Atraktivitu bývania v tejto časti Bratislavy posilňuje aj výstavba nového cyklomostu, ktorý spojí  Devínsku Novú Ves  rakúskym Schlosshofom, a ktorý by mal byť otvorený počas tohto leta.

Novostavba Devínsky dvor ponúka príťažlivé bývanie v hlavnom meste s pohodou vidieka. Celý projekt plánuje 306 dvoj- a trojizbových bytov s rozlohou od 55 do 79 m2. Každý byt má balkón, terasu alebo predzáhradku. Komplex pozostáva zo šiestich 5-podlažných domov, z ktorých sú postavené už 3 bytové domy a kde sú už predané takmer všetky byty. Na jar začala výstavba 3. etapy s 50 novými bytmi, ktoré už sú v predaji.

devínsky dvor

Byty sú priestorovo veľmi dobre navrhnuté s precízne riešenými detailmi a s dostatočne veľkými oknami, ktoré dosahujú príjemné presvetlenie.  Kvalitu prevedenia novostavby pochválil aj Etrend pri hodnotení projektu v rámci série článkov Rande s realitou.

Súčasťou komplexu Devínsky dvor je aj infraštruktúra vrátane detských ihrísk a obchodných priestorov, kde je už funkčná kaviareň Marko Café a pripravuje sa otvorenie potravinovej siete Moja samoška, čo s nadšením privítali obyvatelia celej „Kolónie“, ako túto časť Devínskej familiárne nazývajú jej pôvodní obyvatelia.

Dostupnosť iných častí Bratislavy  zabezpečuje blízkosť diaľničnej prípojky a tunela, ktorý skrátil cestovanie autom do centra na približne 15 minút.

Viac informácii: www.devinskydvor.sk

devínsky dvor

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.