Vo filme Move On si hlavnú ženskú rolu zahrá Slovenka

Slovenská herečka Gabriela Marcinková získala hlavnú ženskú rolu a zahrá si po boku hviezdneho Madsa Mikkelsena.

Skvelá správa pre Slovensko! Režisér Asger Leth obsadil do hlavnej ženskej role filmu Move On slovenskú herečku Gabrielu Marcinkovú. Zahrá si tak po boku Madsa Mikkelsena, známeho z viacerých hollywoodskych filmov.

Gabriela už v minulosti zaujala medzinárodnú filmovú komunitu, keď pracovala s uznávanými režisérmi Neilom Jordanom a Fernandom Meirellesom.

„Som nesmierne šťastný, že táto pôvabná a pôsobivá vychádzajúca herecká hviezda sa stala súčasťou nášho tímu. Podpora nových mladých talentov je jednou z prvoradých motivácií a cieľov tohto výnimočného projektu,“ povedal režisér filmu Asger Leth.

Nakrúcanie snímky Move On, ktorá bude prvou skutočne interaktívnou road movie, začalo dnes v Rotterdame. Filmový štáb sa následne presunie do Amsterdamu, a za šesť týždňov prejde krížom cez Európu, pričom sa zastaví v ôsmich krajinách. Filmári okrem Holandska navštívia Rakúsko, Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Čiernu Horu, Macedónsko a Nemecko.

Do príbehu filmu Move On zasiahli alebo sa v ňom v rôznych rolách objavia filmoví fanúšikovia z 11 krajín, kde pôsobí Deutsche Telekom. Spoločnosť aj takýmto spôsobom napĺňa prísľub svojej značky „Zažime to spolu“.

„Sme nadšení, že sme začali s nakrúcaním tohto unikátneho filmu. Interakcia s verejnosťou je skutočne inšpiratívna a tešíme sa, že na našej ceste budeme pokračovať,“ povedal Wolfgang Kampbartold, viceprezident pre medzinárodnú marketingovú komunikáciu a sponzoring Deutsche Telekomu.

Niekoľko výziev je stále aktuálnych. Slovenskí filmoví fanúšikovia, ktorí sa na príprave snímky chcú podieľať a ovplyvniť ju, sa môžu zaregistrovať na stránke www.tvojfilm.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.