Vo filme Move On si hlavnú ženskú rolu zahrá Slovenka

Slovenská herečka Gabriela Marcinková získala hlavnú ženskú rolu a zahrá si po boku hviezdneho Madsa Mikkelsena.

Skvelá správa pre Slovensko! Režisér Asger Leth obsadil do hlavnej ženskej role filmu Move On slovenskú herečku Gabrielu Marcinkovú. Zahrá si tak po boku Madsa Mikkelsena, známeho z viacerých hollywoodskych filmov.

Gabriela už v minulosti zaujala medzinárodnú filmovú komunitu, keď pracovala s uznávanými režisérmi Neilom Jordanom a Fernandom Meirellesom.

„Som nesmierne šťastný, že táto pôvabná a pôsobivá vychádzajúca herecká hviezda sa stala súčasťou nášho tímu. Podpora nových mladých talentov je jednou z prvoradých motivácií a cieľov tohto výnimočného projektu,“ povedal režisér filmu Asger Leth.

Nakrúcanie snímky Move On, ktorá bude prvou skutočne interaktívnou road movie, začalo dnes v Rotterdame. Filmový štáb sa následne presunie do Amsterdamu, a za šesť týždňov prejde krížom cez Európu, pričom sa zastaví v ôsmich krajinách. Filmári okrem Holandska navštívia Rakúsko, Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Čiernu Horu, Macedónsko a Nemecko.

Do príbehu filmu Move On zasiahli alebo sa v ňom v rôznych rolách objavia filmoví fanúšikovia z 11 krajín, kde pôsobí Deutsche Telekom. Spoločnosť aj takýmto spôsobom napĺňa prísľub svojej značky „Zažime to spolu“.

„Sme nadšení, že sme začali s nakrúcaním tohto unikátneho filmu. Interakcia s verejnosťou je skutočne inšpiratívna a tešíme sa, že na našej ceste budeme pokračovať,“ povedal Wolfgang Kampbartold, viceprezident pre medzinárodnú marketingovú komunikáciu a sponzoring Deutsche Telekomu.

Niekoľko výziev je stále aktuálnych. Slovenskí filmoví fanúšikovia, ktorí sa na príprave snímky chcú podieľať a ovplyvniť ju, sa môžu zaregistrovať na stránke www.tvojfilm.sk.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.